Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Kinek hogy vált be az online...

Kinek hogy vált be az online árfigyelő rendszer?

Figyelt kérdés
Nekem nagyon be vált isten áldja Orbán Viktor hogy kitalálta ezt hogy ezzel is segítse a magyar családokat ő egy fantasztikus ember.

2023. aug. 13. 14:11
 1/9 anonim ***** válasza:
7%

Szuper jó!

Nem is tudom elégszer megköszönni!

Olyan jó, hogy a magyarok érdekeit szem előtt tartó kormányunk van!

2023. aug. 13. 14:13
 2/9 anonim ***** válasza:
11%
Ez nagy segítség a magyar embereknek.
2023. aug. 13. 14:16
 3/9 Ársapkás Alispán ***** válasza:
56%
Ripacsok!
2023. aug. 13. 14:18
 4/9 anonim ***** válasza:
73%
Nekem sehogy, még nem is láttam. És ami a legrosszabb, nem is érdekel. :)
2023. aug. 13. 14:20
 5/9 anonim ***** válasza:
84%
Cashmap.hu ugyanúgy jó. 50 forint tévedések pl azért előfordulnak.
2023. aug. 13. 14:26
 6/9 anonim ***** válasza:
89%
Én azon gondolkoztam, hogy az agyon dicsért magyar kereskedőket, mint pl. a Coop, CBA-t miért nem akták bele a többi kereskedő mellé? Talán, brutálisan látszódna az árkülönbség.. ? :D
2023. aug. 13. 14:36
 7/9 anonim ***** válasza:

Én simán felmegyek a honlapokra és rendelek az Auchanból, Tescoból, a Spar meg itt van mellettem, annak tudom az árait, mert rendszeresen oda járok apróságokért, vagy ami ott olcsóbb elvileg, mert az a legdrágább üzlet. Ha rendszeresen nézi az ember ezeket, akkor tisztában van az árakkal.

Igazából inkább a szokásaimat változtattam meg, egy csomó mindent nem veszek, amit régebben vettem. Az is egy gond, hogy pont olyanokat adnak kicsit olcsóbban, amit nem is akarok venni, így tökmindegy, mennyiért adják.

Mivel van egy telkem, gyümölcsöt, zöldséget, bort, szőlőt, tojást, stb... onnan hozok, vagy ott veszem viszonylag olcsón a szomszédoktól, a kenyér luxus, meg egy csomó minden, de megvan az előnye, hogy karcsúbb lettem derékban, nem kell annyit enni.

Próbáltam az árfigyelőt, de engem inkább frusztrál, mert csak azt látom, hogy a legolcsóbbnak kikiáltott áruk is túl drágák nekem.

2023. aug. 13. 14:45
 8/9 anonim ***** válasza:
Mitől jobb mint a cashmap.hu?
2023. aug. 13. 15:43
 9/9 anonim ***** válasza:
Kis különbségekért nem végzek hat helyen egy bevásárlást.
2023. aug. 14. 10:20

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!