Létezik olyan ember, akinek anyagi, vagy bármilyen egyéb haszna származott volna abból, hogy cáfolta a holokauszt mítosz hazugságait?
A holokauszt tagadasa nem pillanatnyi haszonra megy. A celja az, hogy ujra lehessen kezdeni. Nezd me hany ilyen "velemeny" van itt a GYIK-on, hogy "holokauszt nem volt, de lesz".
Azon kivul a kerdest nem veletlnul a magyar politikanal tetted fel: a kerdesed az, hogy hogyan lehetne itt, MO-n "anyagi vagy egyeb hasznot" huzni egy szelsoseges politikaval.
Kedves utolsó! Te elolvastad, amit eddig írtam? Ha nem akkor tedd meg! Talán nem írsz akkora hülyeségeket, mint hogy "a celja az, hogy ujra lehessen kezdeni." Nem csodálkozom amúgy, hogy nincs egy ékezetes betűd sem.
Az általad leírt rágalmakon kívül mit tudsz te az ún. holokauszt tagadókról? Azon kívül, hogy "új holokausztot akarnak" hallottál róluk más egyebet is? Olvastál már bármilyen revizionista tanulmányt? Találkoztál már akár egyetlen revizionista érveléssel a tévében, rádióban? Melyik revizionistától hallottad, hogy "újra akarná kezdeni"? Neked tényleg elég a véleményalkotáshoz, hogy mások megmondják, hogy mit kell gondolnod valakiről? Hallottál már olyanról, hogy történészek vitába szálltak revizionistákkal? Hallottál már olyanról, hogy pl. Anna Frank naplóját, vagy pl. A Wansee konferencia ún. jegyzőkönyvét kritikus elemzésnek vetették volna alá?
A holokauszt-lobby ma óriási arzenállal, milliárdos költségvetéssel terjeszti állításait, míg a másik oldalnak elhallgatás, hatósági zaklatás, rosszabb esetben börtön, életveszélyes fenyegetések, bombamerényletek, gyújtogatások jutnak osztályrészül, sajnos gyilkoltak is már revizionista nézetek terjesztése miatt Franciaországban. Nos ha a másik oldalnak, a holokauszt-állítóknak ennyire fontos a saját álláspont terjesztése, akkor fel kell, hogy merüljön bennünk a kérdés, miért?
A választ erre csak körülbelül lehet megfogalmazni: A holokauszt-mítosz az a kígyóméreg, amellyel a mai középkorú és fiatal generációt meg lehet bénítani, ne képviselje saját és nemzete érdekeit az élet semelyik területén sem, legyen szó globalizációról, EU-csatlakozásról, lakóingatlanok és termőföldek külföldi tulajdonba adásáról, nemzettudatról...
Kedves Walter! Azt, hogy ki az objektív vitára képtelen szerintem mindenki el tudja dönteni. Nem hinném, hogy pont Neked kéne erről bárkit is kioktatni.
Én, aki már évekkel ezelőtt leírtam 80 egyszerűnek tűnő kérdést a holokauszt mítosszal kapcsolatban fanatizált vagyok? A kérdéseimet elküldtem a Holokauszt emlékközpontnak is. Nem nácifasiszta kérdések voltak, mégsem méltattak válaszra. Azért vagyok objektív vitára képtelen, mert nem kaptam választ a kérdéseimre, esetleg más oka van? Mivel érdekel az igazság ellátogattam az Auschwitz-Birkenau koncentrációs táborba, de jártam a Holokauszt mítosz legszentebb emlékhelyén, az izraeli Yad Vashem-ben is. A megválaszolatlan kérdéseim száma a fenti kirándulásaim során nem csökkentek. Akkor nem lennék vitaképtelen, ha nem lennének évek óta megválaszolatlan kérdéseim? Én, aki nem értek egyet azzal, hogy 3 év börtönbe zárják azokat, akiknek kétségei vannak a holokauszt mítosszal kapcsolatban vitaképtelen vagyok?
Az vitaképes, racionálisan gondolkodó ember, aki anélkül, hogy megismerkedne a revizionisták érveivel kijelenti, hogy a revízionisták csak ordas nácik, és csak azért tagadják hatmillió zsidó módszeres elgázosítását, mert valójában új holokausztot akarnak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!