Létezik olyan ember, akinek anyagi, vagy bármilyen egyéb haszna származott volna abból, hogy cáfolta a holokauszt mítosz hazugságait?
Igazság szeretete? pfff
Úgy látom az nem bántja az igazságérzeted, hogy ártatlanok is meghaltak (többek között gyerekek)!
Úgy látszik, hogy egyes zsidók nem tudják megérteni a kérdést sem.
Ez nem fórum vagy chat. Ne hülyeségeket kérdezzetek vissza. Inkább próbáljatok meg értelmes és főleg hasznos válaszokat adni. Ha nem megy, akkor ne erőltessétek!
Honnan veszed, hogy engem nem zavar az ártatlan emberek halála? Természetesen nem értek egyet egyetlen gyilkossággal sem.
Vuvuzela, te pl. kényszeresen írsz mindenhova? Ha nem tudod a választ, vagy nem tetszik a válasz egy adott kérdésre, akkor miért írsz?
Walter!
Nem ismerem Bart Sibrelt, de ha az
"A Funny Thing Happened on the Way to the Moon"
c. kiváló dokumentumfilmjével szedte meg magát, akkor egy centet sem sajnálok tőle. [link] Ezt a filmet minden értelmes embernek figyelmesen végig kéne nézni, hogy el tudja dönteni, hogy mi is lehet az igazság. Lehet, hogy van, aki beéri azzal, hogy mások mondják meg, hogy miről mit kell elhinni. Én nem ilyen vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!