Hogyan lehet kilépni a TB-ből?
Nem szeretném fizetni, főleg fölöslegesen. Amúgy sem vagyok beteges, kb. ötévente egyszer dőlök ágynak pár napra. De ha be kellene menni a kórházba, akkor sem látnának el, csak kapnék valami két évvel későbbi időpontot valamiféle vizsgálatra, addig meg úgyis meghalok. Tehát úgy érzem, hogy teljesen feleslegesen fizetem azt a rengeteg TB-t, mert úgysem kapok cserébe semmit se. Akkor meg minek fizessem?
Szóval hogyan lehet felmondani a TB-t? Mi a módja, menete ennek?
10, az, hogy Magyarország a közegészségügy megszűnt lézetni.
Intézmény van, ott van az épület, de nem működik benne semmi.
Csak épp mondjuk ezt a szintű átb-szást magáncégek esetében már csalásként értelmezi is bünteti a törvény.
Szóval menj szépen a.. oda.
Örülj neki, hogy nem tudsz kilépni!
A közegészségügyben ugyanis ellátnak. Ha elüt egy autó vagy rádgyújtják a házat ugyanúgy a TB-ből látnak el, mint vérvételnél, receptfelírásnál és jogsi orvosi vizsgálaton. Még az influenzára kisírni sem ingyen teszi az orvos. Ha nem lenne ZB-éd akkor egy sima munkahelyi alkalmasságira is százezreket számláznának ki!!
Gondolkozz ember!!
A jövőben még sokat mész orvoshoz, mert beteg leszel a mai környezeti hatások miatt (légszennyezettség, permetezés, cukrpk, élelmiszeriapari adalékanyag, nyugati moslék kaják) majd a mai tinik fogják fizetni az ápolásod. Egy kezelés milliókba kerülnw!
"A közegészségügyben ugyanis ellátnak."
:D
"hogy Magyarország a közegészségügy megszűnt lézetni."
A nem működik jól nem a megszűnt létezni szinonimája. Ritkán vagyok beteg, de eddig mindig elláttak, sosem szorultam még rá hogy magánba menjek. Szóval ne hazudozz!
"A jövőben még sokat mész orvoshoz, mert beteg leszel a mai környezeti hatások miatt"
Írtam, hogy nem sokat járok orvoshoz, még valamikor a múlt évtized elején voltam utoljára. Ma már ha elmennék sem látnának el, csak hozzám vágnának egy másfél évvel későbbi időpontot. Ennyiért fizessek tízezreket havonta? 30.000 Ft, az egy évben 360.000 Ft, 10 év alatt 3,6 millió ft. Akkor inkább kifizetem 10 évente azt az 1-2 milliót, jobban járok anyagilag is, és akkor ténylegesen és azonnal el is látnak, nem csak egy évvel későbbi időponttal lepnek meg.
"ha hazudoznék, azt mondanám, hogy Magyarországon világszinvonalú ellátás van"
Ha átesel a ló túloldalára, és letagadod a közegészségügy létezését, az pont ugyanolyan ordas hazugság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!