Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az LMBTQ-k emberi méltósága...

Az LMBTQ-k emberi méltósága felette áll a szólásszabadságnak?

Figyelt kérdés

Utóbbi években azért lobbiznak LMBT-szervezetek, hogy kritikát, ellenvéleményeket lehessen szankcionálni pusztán arra hivatkozva, mert az szerintük sérti az ő emberi méltóságukat.

De ezzel nem pont annak a szabadságnak az eszményét tapossák lábbal, amiért elméletileg éppen ők küzdenek a legjobban? Hiszen még a ferencvárosi padra is felírták, hogy "szabadság".

Mert lehet mondani, hogy valami engem sért, de ameddig az fizikailag nem árt nekem (tehát nem konkrét bűncselekményre szólít fel), addig az csak egy vélemény, és a véleményt egy szabad társadalom maximálisan eltűri.

Vagy a melegek mégsem egy szabad társadalmat akarnak?

2023. aug. 2. 05:29
1 2 3 4 5 6 7
 61/70 Drakula_VAGY_Ahmed ***** válasza:
0%

Egyébként a csaj meleg karaktereket pakolt a könyvébe, a legnagyobb varázsló a földön meleg.

Mit akartok mit tegyen?

2023. aug. 5. 14:08
 62/70 anonim ***** válasza:
100%

"Dehát most így elfogadod a könyvégetést? Neked normális?"

Nem, abban sem hiszek amúgy hogy égették a könyveit, de hát ez a nác... széljobber narratíva.

"És milyen fasisztákat támaogatott?"

https://www.youtube.com/watch?v=Ou_xvXJJk7k

"Köze nem volt semmilyen fasiszta barátságnak a könyv égetéseknek."

Már nagyon rég óta az angolszász világ agyára megy marhaságaival.

"Már meg bocsáss, de hol valóság tagadás az, hogy egy férfit nem tartok nőnek, csak azért mert ő annak tartja magát?"

Mert nem annak tartja magát, hanem az. És soha sem fogsz más választ kapni, amíg a valóság meg nem változik.

"Ha egy vélemény diktatúrát támogató, könyv égetést legitimáló fasiszta vagy beszűkült látó körrel, akkor minek hívjunk téged?"

A véleménydiktatúra a mindenkori konzervatív, széljobber gondolkodás sajátja. Véleményed lehet, még mindig nem azt vitatjuk el, hópihécske, hanem azt hogy bármi valóságalapja lenne.

Én vagyok a beszűkült, amikor te tagadod a valóságot? Sírva nevetnék ha az nem lenne folyadékpazarlás ilyen melegben.

Könyvégetést meg nem legitimálom, bár le is szrom ha gyilkos ideológiákat támogató, veszélyes emberek firkálmányait égetik.

2023. aug. 5. 14:10
 63/70 anonim ***** válasza:
68%

"Egyébként a csaj meleg karaktereket pakolt a könyvébe, a legnagyobb varázsló a földön meleg.

Mit akartok mit tegyen?"

A könyvébe? Hol, babám? A twitterre maximum. Token gay karakter, hogy elmondhassa hogy nem széljobber. Mármint hogy azt hazudhassa.

És a meleg nem azonos a transzneművel. De mit is erőlködök már megint. Jövök a hülye tényeimmel and shit.

2023. aug. 5. 14:13
 64/70 Drakula_VAGY_Ahmed ***** válasza:
34%

"Nem, abban sem hiszek amúgy hogy égették a könyveit, de hát ez a nác... széljobber narratíva."

Haj...

[link]

De rendben, találd ki hogy ez is a mi hibánk.

"Mert nem annak tartja magát, hanem az. És soha sem fogsz más választ kapni, amíg a valóság meg nem változik."

Nem az, is ez a valóság. Soha nem kapsz mást választ amig a valóság meg nem váltózik, vagy amig a primitiv társaid rá nem kényszeritenek mindenkit erre a marhaságra.

Indokold meg hogy miért az.

"A véleménydiktatúra a mindenkori konzervatív, széljobber gondolkodás sajátja. Véleményed"

Kommunizmus és franci forradalom meg van? BLM mozgalom? Semmi?

"Már nagyon rég óta az angolszász világ agyára megy marhaságaival."

De egyáltalán ezek miatt égették el a könyveit. Mindenki a transzos posztjáról beszélt. Kivéve a keresztény könyvégetők, akiknek a boszorkányság ábrázolásával volt bajuk.

"Könyvégetést meg nem legitimálom, bár le is szrom ha gyilkos ideológiákat támogató, veszélyes emberek firkálmányait égetik."

Igazad van, hisz a Harry Potter könyvek halálosan veszélyes náci eszmék nem hagyhatjuk hogy ezek bántsák a transzokat. (íronia)

2023. aug. 5. 14:19
 65/70 Drakula_VAGY_Ahmed ***** válasza:
0%

"A könyvébe? Hol, babám? "

Dumbledore, és Grindewald.

Egyyébként azok akiket linkeltél nem fasiszták. Van néhány homofob köztük, de könyörgöm ezért nem égetünk el senkinek könyvét.

2023. aug. 5. 14:25
 66/70 anonim ***** válasza:
64%

""A könyvébe? Hol, babám? "

Dumbledore, és Grindewald."

Ami a könyvekben nincs benne.

'"Nem, abban sem hiszek amúgy hogy égették a könyveit, de hát ez a nác... széljobber narratíva."

Haj...

[link]

De rendben, találd ki hogy ez is a mi hibánk."

Örülök, hogy beismered, hogy széljobber vagy.

És nem kell hjajogni, nem érdekelnek a könyvégetések, sajnálom hogy nem követem, hogy a karlengetőknek min kell aktuálisan felháborodni.

"Nem az, is ez a valóság. Soha nem kapsz mást választ amig a valóság meg nem váltózik, vagy amig a primitiv társaid rá nem kényszeritenek mindenkit erre a marhaságra.

Indokold meg hogy miért az."

Személyeskedés, az megy. Imádom ezt a ráerőltetés vádat is. Nincs házassági egyenlőség, ahol van ott a karlengetők állandóan próbálják eltörölni, transzneműek közelenségnek vannak a nyugaton is kikiáltva, egy embert sem ért soha hátrány mert cisznemű vagy hetero, de melegek és transzok százmilliói haltak már meg az üldözésben. Komolyan el akarod a valóság fényében játszani, hogy az elfogadó oldal az, aki erőltet bármit is?

"Kommunizmus és franci forradalom meg van? BLM mozgalom? Semmi?"

Loooool. Oké, a kommunizmus mindenhol nemzeti volt, de valóban voltak balos elemek. idővel egyre kevesebb. A francia forradalom előtt hajolj meg és köszönd meg az emberi jogaid nekik. BLM meg egy etnikai, antirasszista mozgalom, mi abban a véleménydiktatúra, hogy "pls ne ölj meg azért mert fekete vagyok"?

"Igazad van, hisz a Harry Potter könyvek halálosan veszélyes náci eszmék nem hagyhatjuk hogy ezek bántsák a transzokat. (íronia)"

Az író, hópihe, az író a gond.

Amúgy a harry potter könyvek is rasszizmussal vannak tele és antiszemitizmuspártiak, de már meg sem merem dolgoztatni az elmédet, összeomlanál. Ja, még egy adag rabszolgaságmosdatás is van bennük :)

2023. aug. 5. 14:36
 67/70 Drakula_VAGY_Ahmed ***** válasza:
28%

"Örülök, hogy beismered, hogy széljobber vagy."

Nem, csak tudom hogy te széljobber alatt értesz mindenkit aki nem ért veled egyet ebben a témában.

"És nem kell hjajogni, nem érdekelnek a könyvégetések, sajnálom hogy nem követem, hogy a karlengetőknek min kell aktuálisan felháborodni."

Ne már hogy már az is náci akinek nem tetszik hogy barbárok égetnek írodalmi műveket, az elfogadás nevében...

"Személyeskedés, az megy. Imádom ezt a ráerőltetés vádat is. Nincs házassági egyenlőség, ahol van ott a karlengetők állandóan próbálják eltörölni, transzneműek közelenségnek vannak a nyugaton is kikiáltva, egy embert sem ért soha hátrány mert cisznemű vagy hetero, de melegek és transzok százmilliói haltak már meg az üldözésben. Komolyan el akarod a valóság fényében játszani, hogy az elfogadó oldal az, aki erőltet bármit is?"

1. Én nem ezt mondtam hogy a transz és homofobokok elfogadobak. Eleve az általad idézett állitásomban hasonlot sem emlitettem. Olyasmibe kötsz bele, amit nem állitottam. Ez érvelési hiba: [link]

2. És adtól hogy ez az oldal erőszakosabb, még nem lesz jó a másik Ez egy érvelési hiba: [link]

3. Meg kerülted a kérdést, és nem indokoltad meg.

"Loooool. Oké, a kommunizmus mindenhol nemzeti volt, de valóban voltak balos elemek."

Forditva.

A kommunizmus baloldali ideologia, aminek voltak nemzeti elemei.

"A francia forradalom előtt hajolj meg és köszönd meg az emberi jogaid nekik."

Le vágott fejjel köszönjék meg hajólva, az áldozatai az emberi jogaikat.

De ennyi erővel köszönjék meg a kisebbségiek a népírtó churchillnek hogy vissza verte a nácikat, meg a népírtó Sztálinnak is hajoljon már meg valaki a moszkva téren.

"BLM meg egy etnikai, antirasszista mozgalom, mi abban a véleménydiktatúra, hogy "pls ne ölj meg azért mert fekete vagyok"?"

Ha csak ennyi lenne, nem lenne vélemény díktatúra. De ha van egy konkrét facebook csoprtjuk, akik az öket ellenző emberek munkahelyét keresik meg hogy rugják ki az illetőket, már más a helyzet.

De ez a vita felesleges.

Érvelési hibák, indokolatlan állitások amiknek indoklását kerülöd, személyeskedés, tudatlanság ás valóság tagadás. Ezek részedről tényleg értelmetlenné teszik a vitát. De mindegy, kifejtettem amit akartam. Primitiv válaszaidnak hála, még be is bizonyitottam bárkinek aki olvassa. Viszlát.

2023. aug. 5. 15:08
 68/70 anonim ***** válasza:
100%

"Érvelési hibák, indokolatlan állitások amiknek indoklását kerülöd, személyeskedés, tudatlanság ás valóság tagadás. Ezek részedről tényleg értelmetlenné teszik a vitát. De mindegy, kifejtettem amit akartam. Primitiv válaszaidnak hála, még be is bizonyitottam bárkinek aki olvassa. Viszlát."

Gondolom tükör volt előtted, azért írtad ezt, drakula :D

2023. aug. 5. 15:21
 69/70 anonim ***** válasza:
100%

Amúgy Drakula, te miért bukkansz fel minden LMBTQ kérdés alatt ugyanazzal a transz marhasággal? Gondolom 1 kezeden megtudod számolni mikor jött veled szembe transz személy és ennek a vett gyöke az, amikor neked kommunikálnod kellett ezzel a személlyel.

Magyarba he/she sincs, itt mindenki "ő", szóval még csak megsérteni se tudtad.

Mi miatt alakult ki benned az, hogy mondjuk egy random pali azt mondja, hogy "én egy hercegnő vagyok" és te kötelességednek érzed kijavítani? Mi a gond a "tovább megyek & lesz#rom" opcióval?

2023. aug. 5. 19:13
 70/70 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem Drakula és az itt kommentelő 2-3 pipás haverjai már jobban rá vannak állva erre az egész témára mint az összes transz ismerősöm együttvéve.

Egyébként nekem sem került semmibe megtanulni annak a 2-3 embernek a választott nevét és úgy hívni őket ha megkértek rá. Ennél őszintén sokkal nagyobb "áldozatot" hoztam mikor volt páromnak azt mondtam hogy jól főz a tények és logika ellenére.

2023. aug. 5. 22:31
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!