Libsik, mit szóltok ahhoz, hogy a kari geri csődközelbe vitte szeretett fővárosunkat?
Figyelt kérdés
2023. júl. 29. 12:35
31/38 anonim válasza:
Valahogy megtudják az emberek oldani egy olyan világszenzációs újjítással, amit tömegközlekedésnek hívnak. Londontól, Bécsig megy, a felvilágosúltságország fővárosában ez ilyen őrűltség és itt nem működik.
32/38 anonim válasza:
:D :D Tényleg hiányzik valami a toronyból, de sok sikert pl egy bevásárláshoz tömegközlekedéssel, vagy épp mikor 4 hajléktalan bűzölög körülötted, vagy nyáron klíma nélkül heringfordában vannak a buszok....
33/38 anonim válasza:
Köszi, Londonban, Párizsban, Brüsszelben vagy épp Berlinben valahogy minden nap megtudom oldani, de, hát én ilyen szuperhíró lehetek, nem véletlen veszély a középső nevem na.
34/38 anonim válasza:
Persze persze, egyszerre négy városban is meg tudod oldani, de akkor meg nem is értem mit érdekel BP :D :D
35/38 anonim válasza:
" Ez a liberális véleménytolerancia..."
Ez a vélemény meg egy klasszikus példa a "más szemében a szálkát is..." esetre.
Mindkét szekértelábor a másikat vádolja olyannal, melyet maga is elkövet.
36/38 anonim válasza:
...és ezt a folyamatos lepontozás hűen tükrözi is. Bár tudom, hogy az igazság fáj...
37/38 anonim válasza:
Szeretett fővárosunkat? Igen, szerettem 😁
38/38 anonim válasza:
Fideszesek, ti mit szóltok, hogy Orbán csődközelbe teljes szeretett országunkat?…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!