Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A csodálatra méltó fővárosunkb...

A csodálatra méltó fővárosunkban Budapesten sokkal jobban élnek az emberek mint vidéken?

Figyelt kérdés
2015. ápr. 10. 20:34
1 2
 1/17 A kérdező kommentje:
Olyan szép helyeket látni google mapon, hogy a nyál összefut az ember szájában.
2015. ápr. 10. 20:41
 2/17 anonim ***** válasza:
14%
Minden országban a főváros a legfejlettebb..
2015. ápr. 10. 20:44
 3/17 anonim ***** válasza:
87%
Kinek mi a jó élet.Én megzavarodnék egy olyan zsúfolt helyen mint Budapest.
2015. ápr. 10. 20:45
 4/17 anonim ***** válasza:
20%
Nem. Büdöspest az egy halál.
2015. ápr. 10. 20:47
 5/17 anonim ***** válasza:
85%

Nem sokkal, de jobban.

Viszont azért Nyugat-Magyarország nem annyira szar.Műszaki diplomával bőven találsz jól fizető állásokat.

Illetve, ha a határ közelében laksz és tudsz németül, akkor kijárhatsz Ausztriába.Az ingázással megspórolod a drága osztrák lakásbérlést.

2015. ápr. 10. 20:55
 6/17 anonim ***** válasza:
95%

Mindenhol tudnak mutatni szép dolgokat, itt Miskolcon is, ahol fura, hogy mindig kihagyják a cigánysorokat.

Budapest is magyar település, ott sem jobb, viszont annyival könnyebb az élet, hogy hamarabb találsz munkát, illetve kb minden egy köpésre van.

2015. ápr. 10. 21:08
 7/17 anonim ***** válasza:
4%
Igen, teljesen igazad van kérdező! Akik pedig budapestiek és szidják, azok húzzanak el a francba! Igen, miért vagytok még itt? Vagy mégsem olyan rossz? Utálom az ilyeneket...
2015. ápr. 10. 21:19
 8/17 anonim ***** válasza:
76%
Átlagot vonva magasabb a GDP meg ilyenek, de nem így működik... Vidéken is van Bivalyszentnyomor (fiktív név), meg dunántúli sváb faluk... Van Kazincbarcika meg van Győr. Budapesten is van Budai villanegyed meg Illatos út...
2015. ápr. 10. 21:24
 9/17 anonim ***** válasza:
82%

"A csodálatra méltó fővárosunkban Budapesten"

Hát nem tudom. Én eddig 6x jártam a fővárosban, de egyszer sem nyűgözött le. Már az oda-vissza utazgatások élvezetesebbek/jobbak voltak, mint ott lenni.

A kérdésre visszatérve, elképzelhető.

2015. ápr. 10. 21:26
 10/17 anonim ***** válasza:
67%

Nem, én 3 évet éltem a fővárosunkban, és nagyon rossz volt az életszínvonal, ha engem kérdeznél egyedül két város tetszik ebben az országban:

Debrecen, Győr

2015. ápr. 10. 21:29
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!