A csodálatra méltó fővárosunkban Budapesten sokkal jobban élnek az emberek mint vidéken?
Nem sokkal, de jobban.
Viszont azért Nyugat-Magyarország nem annyira szar.Műszaki diplomával bőven találsz jól fizető állásokat.
Illetve, ha a határ közelében laksz és tudsz németül, akkor kijárhatsz Ausztriába.Az ingázással megspórolod a drága osztrák lakásbérlést.
Mindenhol tudnak mutatni szép dolgokat, itt Miskolcon is, ahol fura, hogy mindig kihagyják a cigánysorokat.
Budapest is magyar település, ott sem jobb, viszont annyival könnyebb az élet, hogy hamarabb találsz munkát, illetve kb minden egy köpésre van.
"A csodálatra méltó fővárosunkban Budapesten"
Hát nem tudom. Én eddig 6x jártam a fővárosban, de egyszer sem nyűgözött le. Már az oda-vissza utazgatások élvezetesebbek/jobbak voltak, mint ott lenni.
A kérdésre visszatérve, elképzelhető.
Nem, én 3 évet éltem a fővárosunkban, és nagyon rossz volt az életszínvonal, ha engem kérdeznél egyedül két város tetszik ebben az országban:
Debrecen, Győr
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!