Hogy lehet ennyire trágya fővárosunk, hogy egy metrószakasz (3) felújítása 6 évet vesz igénybe?
Jó munkához idő kell.
Az idő pénz.
Jó munkával sokat lehet lopni.
Ahogy olvasom a tervek szerint is a 2017-es kezdés után a felújítás 2023 elejéig volt betervezve.
A felújítást több szakaszban végzik és emiatt van 5 éve az egész vonalra nézve a felújítás, de nem az egész M4 áll ez idő alatt.
hatalmas munkálatokat kell elvégezni speciális gépekkel és egy forgalmas főváros kellős közepén. Nagyon sokba kerül, a pénzt is elő kell teremteni rá. Nyilván ha lett volna rá kétszer ennyi akkor fele ennyi idő alatt is kész lehetett volna - de nem volt.
Az egész úgy kezdődött, hogy Tarlós - amúgy nagyon tökösen - megmondta a kormánynak, hogy ha nem adnak elég pénzt pótló buszokra, akkor a lengyelektől fogja megrendelni őket, mert azonnal szállítani tudják a szükséges mennyiséget és még olcsóbbak is. (büszke is voltam rá)
Erre a fidesz mondta neki hogy lóf.szt. Megveszed a drágább magyart és megvárod, mire legyártják.
Tarlós pedig azt mondta - kevéssé tökösen -, hogy értettem...és már csúszott is egy évet az egész.
#6 Az hogy ha valami később kezdődik az nem nyújtja el a beruházás idejét - mivel el sem kezdődött.
Értem hogy valahogy próbálsz fideszezni, de megint nem jött be.
Ha figyelembe veszed, hogy napi rendszerességgel gyulladt ki valami az alagútban, akkor ebben az esetben elnyújtotta, mert nem azzal a szakasszal kezdték amelyikkel kellett volna, nem akkor amikor kellett volna, hanem amikor és amelyikre össze lehetett kapalozni a pénzt...és az ősbűntől kezdődően nyúlt minden mint a rétes.
És ez nem fideszezés, hanem tény...de cáfold ha tudod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!