Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Libsik, mit szóltok ahhoz,...

Libsik, mit szóltok ahhoz, hogy a kari geri csődközelbe vitte szeretett fővárosunkat?

Figyelt kérdés

2023. júl. 29. 12:35
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
43%
Mészárosból milliárdost csináltak. Itt senki sem lop bizonyíthatóan, csak éppen bűzlik az egész, Al caponéra se sikerült rábizonyítani semmit na de mindenki tudta hogy nem virágtermelő.
2023. júl. 30. 09:27
 22/38 anonim ***** válasza:
26%
Már megint itt szalmabábozol?
2023. júl. 30. 09:31
 23/38 anonim ***** válasza:
93%
De hogy vihette csődbe, amikor az ellenzéki gazdasági elképzelések mindig zseniálisak? :D
2023. júl. 30. 09:33
 24/38 anonim ***** válasza:
78%

"A kettős mércétek imádni való. "

Igen, van kettős mérce, de elég nehéz úgy vitatkozni, hogy az ellenzéket egy nagy homogén kupacnak értelmezed, holott a valóságban mindenféle fajta ember és csoport a részét képezi.

"-Orbánék elloptak ezer milliárdokat!!!

-Honnan, milyen beruházásokból?

-...biztos te is kaptál belőle ha nem tudod..."

Hát ez pont egy rossz példa, ugyanis hétről hétre bemutatásra kerülnek projektek és beruházások, ahol a fideszes korrupció felsejlik. Hadházy egész 2010 utáni karrierje ezek felderítéséből áll például és sok bizonyítás is van már a háta mögött. Na ezt nem azért mondom, hogy most elvigyük Hadházyra a beszélgetést (mert tudom, hogy sokkal jobban imádnátok személyekről beszélni, mintsem ügyekről), de csak merjél tőlem néhány példát kérni és adok neked bőven.

"Apropó, te elfogulatlannak tartod magad? Szerintem csak mímeled, ami még rosszabb."

Nem hiszem, hogy elfogulatlan vagyok, de igyekszem mindennel szemben egy egészséges szkepticizmussal viseltetni és közgazdaságilag megközelíteni a dolgokat.

De hiába minden szó, lehet vádaskodni kettős mércével, mert volt pofám általánosítani, de a Karácsony és a főváros esetében marad az igazam: csak dobálózás történik, értelmes logikai levezetés, alátámasztás az nincs.

2023. júl. 30. 11:32
 25/38 anonim ***** válasza:
60%

24

"Igen, van kettős mérce, de elég nehéz úgy vitatkozni, hogy az ellenzéket egy nagy homogén kupacnak értelmezed, holott a valóságban mindenféle fajta ember és csoport a részét képezi."

Oké, ti meg a fideszt értelmezitek egy nagy homogén szavazórétegként, holott mindenféle fajta ember és csoport a részeik. Ha nem írom le, szerintem erre rá sem jössz.

"de csak merjél tőlem néhány példát kérni és adok neked bőven"

Tényleg kérek példákat, de legyen meg számszerűleg az több ezer milliárd ellopott összeg. Ennyi ellenzéki nem tévedhet, ha folyton ilyen összegekről írnak.

"Nem hiszem, hogy elfogulatlan vagyok, de igyekszem mindennel szemben egy egészséges szkepticizmussal viseltetni és közgazdaságilag megközelíteni a dolgokat."

Valamiért ha egyes ellenzéki állításokhoz szkeptikusan állok, általában csak jelzőket kapok, hiába támasztom alá, adatokkal, hogy miért gondolom így. Biztos , hogy annyival különb az ellenzéki tábor, legtöbbször ilyen felfogással?

"csak dobálózás történik, értelmes logikai levezetés, alátámasztás az nincs."

Csak annyit kérdeztem, hogy több tucat tanácsadóval hogyhogy itt tartanak?

2023. júl. 30. 15:35
 26/38 anonim ***** válasza:
36%
Ennyire futja a géniusz KariGeritől és sleppjétől.
2023. aug. 1. 17:22
 27/38 anonim ***** válasza:
33%
Csődközelbe vitte? Tényleg? Mivel? Hogyan? Kifejtenéd kérdező?
2023. aug. 15. 07:28
 28/38 anonim ***** válasza:
26%
Budapestre kell 2 új metró és 2 új Duna híd, közlekedésmérnökök megmondták. Biciklisáv helyett meg villamos. Majd élhető lesz ha megépítitek.
2023. aug. 15. 07:48
 29/38 anonim ***** válasza:
51%
28, vagy kevesebb autó, mint mindenhol máshol, kultúrvárosokban.
2023. aug. 15. 07:49
 30/38 anonim ***** válasza:
45%
Helyette lovaskocsi mi.... mert valakinek az a kultúrváros hogy nem elhet közlekedni, akkor gratulálok.
2023. aug. 15. 09:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!