Mi az oka annak, hogy a magyarok nem mennek a Balatonra? Mi a fő oka az idei brutális forgalom visszaesésnek?
Nemcsak a balcsi, de pl Hajduszoboszlon is megcsappant a forgalom.
4500 a sima belépö, prénimum zona 6500, aqua park 4000, aqua palace 5000
Viszont a gyenge forint miatt tőbb külföldi van.
6: ezt a kamut már cáfolták.
A balatoni turizmus számait közölve felfedte, hogy idén január és június között egymillió-ezer fő volt a vendégszám, szemben a tavalyi egymillió-huszonháromezerrel, tehát 22 ezer fő volt a különbség, ami hozzávetőleg kétszázalékos csökkenést jelent.
"az a kevés ember aki van, az is nagyrészt külföldi."
Ez jó, eddig azt irogatták, hogy külföldiek egyáltalán nem jönnek már. Amúgy nem a különböző cikkeknek kell hinni, hanem a saját szemnek. Én voltam lenn többször, a múlt héten is voltam és nagyon-nagyon sokan voltak.
12
Tehát a Mészáros oldal hivatkozik egy kormánybábra, aki semmivel sem támasztja alá az állítását, csak azt mondja, hogy hazugság, és nem igaz, és kész. Hát, ezzel pont nem sikerült cáfolni semmit.
Vicces kedvű ember vagy kérdező!
Normális ember nem utazgat azért, hogy mások vízzel hígított ürülékében hempereghessen platinaárban. Ami a Balaton körül folyik vendéglátás, szállodaipar fedőnéven, az gyakorlatilag útonállás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!