Miért nem értik az emberek hogy egész Európa a szankciók mellett van akkor nekünk sem kell szembe menni a “forgalommal”. Te is a szankciók mellett foglalsz állást, elősegítve a háború befejezését?
Figyelt kérdés
2022. okt. 19. 18:12
1/7 anonim válasza:
Nyilván én nem vagyok helikopter + nem szembe megyek autópályán a forgalommal, tehát szankciópárti vagyok.
3/7 anonim válasza:
Dehogy foglalok. Betiltanék minden szankciót, aki kitalálta azt meg felkötném.
4/7 anonim válasza:
Tehát ha 10ből 9 idióta fut a szakadék felé és te nem akarsz arra futni akkor te leszel a hülye mivel nem a többi hülyével együtt futsz?
A szankciók jelenleg az EU-s gazdaságot végzik ki, Oroszország nem áll le miatta. Tehát konkrétan csak saját magunknak ártanánk jelenleg ezzel.
5/7 anonim válasza:
Természetesen a szankciók mellett vagyok, más békés megoldást nem látok Oroszország meggyengítésére. Az egész EU-val pedig egyébként sem szeretnék hadakozni, mert abból duplán rosszul jönnénk ki.
6/7 anonim válasza:
Népünk derák kipcsak harcosokból áll, így mindig az ellentétes irányt kell képviselnie Viktortának.
7/7 anonim válasza:
Van itt még egyáltalán élő ember, aki hisz ebben a jezsuita mesterkedésben? :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!