Hányszor tölthetem ki a Brüsszeli szankciókról a Nemzeti Konzultációt?
Figyelt kérdés
Örülnék, ha a Kormány erős felhatalmazást kapna és vissza tudná vonni az ellenzéki nyomásra aláírt szankciókat!
Lehet belőle bajom, ha interneten és levélben is kitöltöm?
2022. okt. 18. 19:07
A kérdező szavazást indított:
Többször is ki lehet tölteni
Egyszer kell kitölteni, de azt mindenkinek!!!!
5 szavazat
1/9 anonim válasza:
A beszari alkalmatlan kormány nem vállal semmiért felelősséget, te meg annyira egyszerű vagy agyban, hogy ez neked fel sem tűnik.
2/9 anonim válasza:
gyurcsány hypnotizált te is DK párttag vagy, mint a DK-s?
3/9 anonim válasza:
Ellenzéki nyomásra? :D Ezt kifejtenéd egy kicsit bővebben? :D
4/9 anonim válasza:
Sőt próbáld meg faxon is kitölteni, meg SMSben jobb biztosra menni.
5/9 anonim válasza:
Enyémet is kitöltheted, sőt több ezret tudok összeszedni neked. Ilyen hülyét!
6/9 anonim válasza:
Ne fáradj a fidelitasosok úgyis fejenként több ezerszer fogják kitölteni, hogy meglegyen az előírt terv. Minden konzultáción ez van. :D
7/9 anonim válasza:
Próbáltad már esőtánccal egybe kötni ? Vagy szellemidézéssel, állítólag úgy meglehet sokszorozni az érvényességét, igaz előtte nem árt ha Odinnak csinálsz egy arany szobrot, ami előtt imádkozol, hidd el így a garantált a dolog.
8/9 anonim válasza:
Én már majdnem harmincmillárdot kitöltöttem! Ha meglesz, küld nekem egy zsák krumplit a helyi kiskirály csicskájának az alcsicskája, aki évente csak százmilliót tesz zsebre az állami pénzekből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!