Megint nagyon hülyének nézik az embereket, a nemzeti konzultációval. Te elhiszed hogy egyszerű emberként dönthetsz az EU-s szankciókról?
Figyelt kérdés
propaganda2022. szept. 29. 13:03
A kérdező szavazást indított:
igen
nem
27 szavazat
1/12 anonim válasza:
Én csak nagoyn remélem, hogy egyszerű emberként nincs beleszólásom.
Épp elég ember van hatalmon aki nem ért ahhoz amit csinál, nem kell bővíteni ezt a kört.
2/12 anonim válasza:
Orbánék szokás szerint dobálják a gumicsontokat, hogy eltereljék a figyelmet, hogy mekkora hibákat követtek el gazdaságilag.
3/12 anonim válasza:
Nekem az a legnagyobb problémám, hogy nem tudom hogyan merjek állást foglalni. Ugyanis ezeket a szankciokat OV meg a legbátrabb emberei megszavazták. Akkor én hogyan is szavazhatnék arra, hogy fuj szankciok? Jaj-jaj! Szegény fejem, mit csináljak???
4/12 A kérdező kommentje:
2022. szept. 29. 13:19
5/12 anonim válasza:
Sajnos nem az MKKP verzióját fogjuk kapni, pedig akkor legalább jót nevetnénk.
6/12 anonim válasza:
Én azt hiszem, hogy a legfőbb ideje nyomást gyakorolni Brüsszelre, hogy az újabb szankciók helyett kezdjenek el máson gondolkodni.
7/12 A kérdező kommentje:
6-os mi máson, ezek a szankciók hamarosan padlóra teszik Oroszországot, jó lenne ha felfogná ezt a fideszes tolvaj banda is.
2022. szept. 29. 13:33
8/12 anonim válasza:
A kommunikációs trükk a kormányzati média fegyvere. A rezsicsökkentést, rezsicsökkentés csökkentésének hívja. Az oltásokra bármi kritikát is hozó véleményformálót, oltásellenesnek. Az ügyészséghez való csatlakozás támogatóit, háborúpártinak.
Félremagyaráz, kiforgat, játszik a szavakkal.
9/12 Alex Fly válasza:
Miután már Orbán megszavazta? Na ne röhögtessük ki magunkat...
10/12 anonim válasza:
Nagy kamu az egész, csak a szokásos néphülyítés. Ha már úgyis küldik legalább jó lesz gyújtósnak. Ami éghető, azt nem dobjuk el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!