Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Nem értem, a tüntetést szervez...

Nem értem, a tüntetést szervező miért kér elnézést az emberektől a forgalomlassításérT? Nem az a célja egy forgalomlassító tüntetésnek traktorokkal?

2022. aug. 19. 18:24
 1/8 A kérdező kommentje:
Lehetne petíciót, meg aláírást, meg emberes tüntetést is szervezni. Nekem semmi bajom, ha ezt traktorokkal teszik, de annak a lassítás és a bénítás a célja. akkor miért kér elnézést, amikor minél jobban bénítanak, annál sikeresebbek. Ez ellentmondó viselkedés.
2022. aug. 19. 18:25
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Mert udvarias és nem bunkó, azért kér elnézést.
2022. aug. 19. 18:27
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom ha valaki sietne akkor ne bosszankodjon hogy még elnézést sem kért a szervező aki miatt késik.
2022. aug. 19. 18:28
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem az emberekkel akar kitolni, hanem hatékonyan akar tüntetni. Kicsit hülyén fogalmaztam. De tudjuk, hogy ha pár ezer ember sétálgat le-föl, annak semmi eredménye. "Megunják és hazamennek".

Annak nagyobb ereje van, ha bedugul a főváros.

Pont azért, mert rengetegen szívnak miatta.

2022. aug. 19. 18:31
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Azt fejezi ki vele, hogy valojaban nem o akarja ezt tenni, inkabb ra van kenyszerulve, es "bocsi hogy mashogy nem lehet megoldani".
2022. aug. 19. 18:32
 6/8 anonim ***** válasza:
19%
Kényszerből teszi , Mert nem a Mi Hazánk nyert.
2022. aug. 19. 18:34
 7/8 A kérdező kommentje:

"Nem az emberekkel akar kitolni"

"Annak nagyobb ereje van, ha bedugul a főváros.

Pont azért, mert rengetegen szívnak miatta."

He?? Ez a kettő ellentmondásban van!

De az emberekkel akar kitolni, nem közvetlenül, de közvetetten, ez a tüntetés célja. Ez az eszköz a célok elérésére, minél jobban bedugul, minél jobban kitolnak az emberekkel, annáél nagyobb a hatása, annál sikeresebb a tüntetés. Nem értem, hogy akkor miér kér elnézést. Ha én véletlenül bokánrúgok valakit, akkor elnézést kérek. De ha direkt rúgom bokán, akkor minek kérek elnézést? Sőt az igazábol még meg is sérti az embert. Bokánrúglak, elnézést kérek, majd újra bokán rúglak direkt, ez miféle viselkedés? Csak én látom úgy hogy ez ellentmondásos?

2022. aug. 19. 22:37
 8/8 anonim ***** válasza:

"De ha direkt rúgom bokán, akkor minek kérek elnézést? "

Mert ezt engedik meg a torvenyek. Ha mar minden mas hivatalos uton befuccsoltal, akkor a tuntetes valamilyen formaja a legvegso lehetoseged az erdeked ervenyesitesere. Ha sokan jarnak ugyanabban a cipoben mint te, akkor sokan lesztek, es az mar onmagaban is egy bokanrugas a regnalo hatalomnak, a gazdasagnak, a tarsadalomnak. Nagy baj nem lesz tole, de azert faj, es epp ez a cel.

2022. aug. 19. 22:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!