Mi a véleményetek ezután Karácsony Gergelyről?
Itt van Tarlós István volt főpolgármesterrel egy jó kis riport.
Érdemes elolvasni és egy- két dolgon elgondolkodni.
Na gratulálok, érvelés 0.
Ki nem ...... le? Mondjuk előbb írtam, hogy azért egy bizonyos szinten vannak dolgok amik illenek, illetve fontosak tudnak lenni. A nyelvtudás legalább alapszinten például pont ilyen. Tudod az ilyen dolgok is hozzájárulnak egy adott illetőről alkotott véleménynél, aztán mondjuk egyszerű példa, egy külföldi cég szeretne terjeszkedni erre, aztán mondjuk több fővárosban is feltérképezik, hogy mik lennének a lehetőségek stb, vajon melyik főpolgármester ad jobb benyomást? Akivel le tudnak személesen ülni tárgyalni vagy amelyik mellé kell két tolmács, hogy oda-vissza fordítsák minden szavát?
Kitiltanád, külön gratulálok hozzá, semmi baj, hogy az emberek jó része közlekedni szeretne, és ha hiszed ha nem a legtöbb nem szórakozásból ül autóba, hanem mert kell.
Nos akik a táblákat kitették, azokat is fizetik, valószínű ugyanazon emberek voltak akik a gondozásért felelnek csak épp nem azt adták nekik feladatként, hogy nyírják le, hanem verjetek le pár táblát.
Szövegértés.... a felújítással van a gond? Nem, nem azzal van a gond, olvasd el kérlek ismét, hogy megértsd mivel van a gond.
Ahogy itt is, a kordon egy egyértelmű jelzés, hogy nincsenek kérdések, ne kérdezzenek. De itt megint arról volt a lényeg, hogy ha én ilyen pozícióban vagyok akkor nem annyit mondok, hogy jónapot és mosolygok mellé, hanem valami olyasmit, hogy nem kívánok nyilatkozni, vagy most nem szeretnék kérdésekre válaszolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!