Mi a véleményetek ezután Karácsony Gergelyről?
Figyelt kérdés
Itt van Tarlós István volt főpolgármesterrel egy jó kis riport.
Érdemes elolvasni és egy- két dolgon elgondolkodni.
2023. júl. 18. 10:12
11/53 anonim válasza:
Nem felelt meg az elvárásoknak, és akkor még finoman fogalmaztam.
Üdv, egy budapesti baloldali szavazó
12/53 anonim válasza:
“
Karácsony egy katasztrófa.”
Akkor menj a kipcsak haverjaitokhoz…
13/53 anonim válasza:
Nem olvastam, de nem mondhat sok újat. Jól tud kiállni beszélni, ennyi. Sok politikus ilyen. Bár ők azért tesznek is ezt-azt. Nem hiszem, hogy bármi mást is csinál ezen kívül. De a baloldali szavazóknak ez is elég, Demszkyt is mindig megválasztották.
14/53 anonim válasza:
Nem szimpatizálom, de nem tudom ki lenne jobb perpillanat nála.
15/53 anonim válasza:
#12 A Fideszt is rühellem, ha rájuk célzol, de ha másnak nem lesz esélye leváltani karigerit, akkor legközelebb a fideszes jelöltre fogok szavazni, bárki is legyen az.
16/53 anonim válasza:
13:14
Hajrá, pont az ilyenek miatt marad örökre a Fidesz
Am nem, én arra írtam ha bajod van Karácsonnyal mint ünnep, akkor mehetsz a kipcsakokhoz 😃
17/53 anonim válasza:
"...de ha másnak nem lesz esélye leváltani karigerit, akkor legközelebb a fideszes jelöltre fogok szavazni, bárki is legyen az."
Ez a lehető legrosszabb döntés, amit hozhatsz.
18/53 anonim válasza:
#17 Szerintem bárkire szavaznék, az jobb döntés, mint karigeri, tekintve, hogy ő a valaha volt legrosszabb főpolgi.
19/53 anonim válasza:
13:40
Miért? Mert megcsinálta a Lánchidat túlárazás nélkül, és nem használt orosz klimanélküli metrókat vett, amiért már nyugati klimásat adtak volna?
20/53 anonim válasza:
#19 Mert semmit nem épített, mert az eszetlen biciklisávozással még nagyobb dugókat csinált, és mert ezeket még fokozni fogja a Lánchíd autómentesítésével és további biciklisávokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!