Mi a véleményetek ezután Karácsony Gergelyről?
Itt van Tarlós István volt főpolgármesterrel egy jó kis riport.
Érdemes elolvasni és egy- két dolgon elgondolkodni.
20-ezért inkább segítenél abban, hogy Budapest is a Fidesz kezére jusson, ami a legártalmasabb lenne, értem.🤦♂️
Én sem rajongok Karácsonyért, de még mindig inkább ő legyen, mint bármelyik fideszes pártkáder.
“19 Mert semmit nem épített, mert az eszetlen biciklisávozással még nagyobb dugókat csinált, és mert ezeket még fokozni fogja a Lánchíd autómentesítésével és további biciklisávokkal.”
Mit kellene építenie? Stadiont neki is?
Csinált több parkot… inkább park mint a beton… lehet nektek narancs kommnistáknak a beton meg a kocsma sportok favorizálása fontosabb mint mondjuk a tanárok / orvosok
#26 Lenne mit építeni Pesten. Észak-déli regionális gyorsvasút, metró-HÉV összeköttetés az Örsön, Galvani híd, villamosvonalak, hogy csak a legfontosabbakat említsem.
Milyen parkokat csinálsz? Arra gondolsz, hogy gazolás helyett a gazt elnevezték méhlegelőnek? :D
Afelett már nagyvonalúan elsiklok, hogy bár leírtam, hogy rühellem a Fideszt, szerinted "narancs kommnista" vagyok - de hogy jönnek ide a kocsmasportok, a tanárok meg az orvosok? :D
16:11
Mond meg a főnöködned hogy adja vissza az elvonásokat…
Te amúgy Fidelitasos vagy, jó a tippem?
16:21
Rühelled a Fideszt, de rá szavazol ha nincs más ✌️🤣😃 (mondjuk én se a liberálisokra se a narancs nem szavazok… tudod ki fog beállni ezekért a sorba…
Nem a komcsik vették el Gergő és más városok ilyen olyan forrásait? Ako mégis hogy építkezzen neked tetszőt?
“de hogy jönnek ide a kocsmasportok, a tanárok meg az orvosok? :D”
Mert kocsmasportokra érts ilyen szotyi turulgalamb cipelgető emberek kedvenceire, mint inkább azok támogatására vagy a tüzoltók biztosítása ✌️✌️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!