Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi a véleményetek ezután...

Mi a véleményetek ezután Karácsony Gergelyről?

Figyelt kérdés

Itt van Tarlós István volt főpolgármesterrel egy jó kis riport.

Érdemes elolvasni és egy- két dolgon elgondolkodni.

[link]

2023. júl. 18. 10:12
1 2 3 4 5 6
 21/53 anonim ***** válasza:
34%

20-ezért inkább segítenél abban, hogy Budapest is a Fidesz kezére jusson, ami a legártalmasabb lenne, értem.🤦‍♂️

Én sem rajongok Karácsonyért, de még mindig inkább ő legyen, mint bármelyik fideszes pártkáder.

2023. júl. 18. 13:51
 22/53 anonim ***** válasza:
18%
#21 Semmi sem ártalmasabb, mint még 5 év karigerivel.
2023. júl. 18. 13:56
 23/53 anonim ***** válasza:
30%
22-es, de van nála rosszabb: öt év egy fideszes főpolgármesterrel.
2023. júl. 18. 15:24
 24/53 anonim ***** válasza:
18%
#23 Volt már rá példa tarlós személyében. Ő se volt egy főnyeremény, de karigerinél ezerszer jobb volt.
2023. júl. 18. 15:27
 25/53 anonim ***** válasza:
30%
Tarlós rosszabb volt.
2023. júl. 18. 15:29
 26/53 anonim ***** válasza:
69%

“19 Mert semmit nem épített, mert az eszetlen biciklisávozással még nagyobb dugókat csinált, és mert ezeket még fokozni fogja a Lánchíd autómentesítésével és további biciklisávokkal.”

Mit kellene építenie? Stadiont neki is?

Csinált több parkot… inkább park mint a beton… lehet nektek narancs kommnistáknak a beton meg a kocsma sportok favorizálása fontosabb mint mondjuk a tanárok / orvosok

2023. júl. 18. 16:00
 27/53 anonim ***** válasza:
32%

#26 Lenne mit építeni Pesten. Észak-déli regionális gyorsvasút, metró-HÉV összeköttetés az Örsön, Galvani híd, villamosvonalak, hogy csak a legfontosabbakat említsem.

Milyen parkokat csinálsz? Arra gondolsz, hogy gazolás helyett a gazt elnevezték méhlegelőnek? :D

Afelett már nagyvonalúan elsiklok, hogy bár leírtam, hogy rühellem a Fideszt, szerinted "narancs kommnista" vagyok - de hogy jönnek ide a kocsmasportok, a tanárok meg az orvosok? :D

2023. júl. 18. 16:11
 28/53 anonim ***** válasza:
74%

16:11

Mond meg a főnöködned hogy adja vissza az elvonásokat…

Te amúgy Fidelitasos vagy, jó a tippem?

2023. júl. 18. 16:21
 29/53 anonim ***** válasza:
13%
#28 Legalább elolvasnád azt a hozzászólást, amire reagálsz...
2023. júl. 18. 16:21
 30/53 anonim ***** válasza:
77%

16:21

Rühelled a Fideszt, de rá szavazol ha nincs más ✌️🤣😃 (mondjuk én se a liberálisokra se a narancs nem szavazok… tudod ki fog beállni ezekért a sorba…

Nem a komcsik vették el Gergő és más városok ilyen olyan forrásait? Ako mégis hogy építkezzen neked tetszőt?

“de hogy jönnek ide a kocsmasportok, a tanárok meg az orvosok? :D”

Mert kocsmasportokra érts ilyen szotyi turulgalamb cipelgető emberek kedvenceire, mint inkább azok támogatására vagy a tüzoltók biztosítása ✌️✌️

2023. júl. 18. 18:09
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!