Mi a véleményetek ezután Karácsony Gergelyről?
Itt van Tarlós István volt főpolgármesterrel egy jó kis riport.
Érdemes elolvasni és egy- két dolgon elgondolkodni.
Legyen az bárki aki nem tetszik a rendszernek megpróbálják kicsinálni.
(mostanában Karácsony különösen érintett)
Úgyhogy nyugodtan nyomuljatok nagyon sok ember nem dől be a hazugságaitoknak.
Amúgy nagyon mellé célzol, mert én pl totál független vagyok, szavazni sem szavazok soha, de ettől még azt lehet látni, hogy mennyire alkalmatlan.
Mániája a bicikliút, mit ért el vele, bedugította a várost, miért, Mert neki valamiért nem lehet jogsija, hát akkor szívjon minden autós.
Ha valahol méteres a gaz, akkor nem kaszáljuk le, nem gondozzuk, kidobunk egy méhlegelő táblát aztán meg van oldva, hadd lássa minden turista akár micsoda rendezett fővárosunk van.
Lezárat az autósok elől egy hidat, mert csak, ismét jól megkever az amúgy is nehézkes forgalmat, mert annyira zöld, az meg már nem zavarja, hogy a csepp kis logikájával ha össze tudná rakni, hogy mi a jobb, mikor az autók adott távot egy óra alatt teszik meg folyamatosan füstölve, hogy épp 20 perc alatt, mikor lesz kevesebb a környezetszennyezés, De sebaj legyen még két bicikliút.
Egy főváros első embereként hazudik arról, hogy tud angolul, aztán mégsem, de még arra sem veszi a fáradságot, hogy megtanuljon. Ugye papíron ha már ilyen pozícióba kerül valaki azért illik legalább egy angol vagy német nyelvismeret, hogy azért tudjon tárgyalni ha arról van szó, nem baj, jól mutatnak mellette a tolmácsok, aztán a külföldi politikusok meg röhögnek rajta, hogy na a magyaroknak a főváros főpolgármestere még ennyit sem tud.
Az olyan kis apróságokra meg kitérni sem érdemes, hogy ha valamit kérdeznek tőle és nem akar válaszolni csak köszön egyet meg mosolyog mint aki jól végezte dolgát, még arra se képes, hogy valami diplomatikusabb választ adjon, hogy elnézést, nem kívánok nyilatkozni, vagy valami.
Leírtad a véleményed elolvastam, nem értek vele egyet.
Budapestet a fidesz ki akarja véreztetni, akkora a pénzelvonás hogy semmire nem jut. Ha neked elvennék a bevételeid zömét hogy boldogulnál?
(elveszik a bevételeket aztán lehet azt mondani hogy csődbe vitte Budapestet)
"Amúgy nagyon mellé célzol, mert én pl totál független vagyok, szavazni sem szavazok soha, de ettől még azt lehet látni, hogy mennyire alkalmatlan."
és utána felsorolsz dolgokat amit a fidesz propaganda nyom úgyhogy szerintem hagyjuk ezt abba.
Na most ez olyan volt, mintha azt mondanád, hogy a fidesz propaganda kimondta hogy az ég kék akkor számodra ezentúl az ég zöld....
Amiket leírtam azok ott vannak a hétköznapok része, minden pesti ember életének része, vagy melyiket cáfolod az állítások közül úgy mégis?
Én nem azt állítottam hogy egy tökéletes ember de ki nem sz@rja le hogy beszél-e jól angolul vagy nem?
Ha rajtam múlna a centrumból kitiltanám az autókat, el lehet pusztulni a bűztől és ez Tarlós idején se volt jobb.
A parkok gondozóit is fizetni kéne ehhez is pénz kell.
A Lánchidat már Tarlós idejében fel kellett volna újítani.
A fideszes politikusok sem hajlandóak nyilatkozni kordonnal zárták le az egyetlen lehetőséget ahol még hozzájuk lehetett lépni kérdezni?
(azt azért hozzá kell tennem hogy Karácsonynak volt egy húzása amivel nálam is elmeszelte magát úgyhogy különösebben nem rajongok érte és amit mondok azt nem azért mondom)
Tarlósnál semmivel nem rosszabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!