Mi a véleményetek ezután Karácsony Gergelyről?
Itt van Tarlós István volt főpolgármesterrel egy jó kis riport.
Érdemes elolvasni és egy- két dolgon elgondolkodni.
"Rühelled a Fideszt, de rá szavazol ha nincs más"
Igen, mert az a kisebbik rossz.
"Nem a komcsik vették el Gergő és más városok ilyen olyan forrásait?"
A komcsik ellenzékben vannak, hogy vették volna el?
"Mert kocsmasportokra érts ilyen szotyi turulgalamb cipelgető emberek kedvenceire, mint inkább azok támogatására vagy a tüzoltók biztosítása"
Ezt nem értem. Google Translate-tel fordítottad?
“ A komcsik ellenzékben vannak, hogy vették volna el?”
Egy részük! De a fidesz is tele van velük, nembeszélve a programjukról… de ezt te is tudod…
#32 Igen, tudom, csak amíg a gyurcsány-féle szalonellenzék - aminek karigeri is a tagja - nyíltan hirdeti a kommunista eszméket, addig a Fidesznek csak a tettei tanúskodnak erről.
Egyébként mihazánkos vagyok, de nem hiszem, hogy nekik lenne esélyük ebben a vörös koszfészekben.
19:05
Mi Hazánk? 😀 Az mitől jobb?
Ők kelet pártiak igaz?
Mitől lenne jobb a keleti szárnyhoz Bricshez tartozni ahol az egyik oszlopos tagjuk még Istentagadóak is, és arcfelismerő rendszerrel figyelik a nípet ? Ja és CBDC is van már ott…
#34 "Ők kelet pártiak igaz?"
Nem, ők függetlenségpártiak.
"Mitől lenne jobb a keleti szárnyhoz Bricshez tartozni ahol az egyik oszlopos tagjuk még Istentagadóak is, és arcfelismerő rendszerrel figyelik a nípet ?"
Mindez a nyugatra is igaz. Már ha jól értettem, mert megint a Google-lel fordíttattad, amit írtál.
"Ja és CBDC is van már ott…"
Ez pedig igaz lesz, mellesleg az eddigi egyetlen példa arra, hogy a hatalommal szembehelyezkedők bankszámláit befagyasztották, nyugaton volt: Kanadában, a kamionosok covidiktatúra elleni tüntetésén.
De elég az offolásból, most már nem reagálok olyasmire, aminek nincs köze a kérdéshez.
Tarlós egy sima fidkány barom.
Nem érdekel a véleménye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!