Mikor lesz már elege az embereknek az LGBTQ mozgalomból?
Mikor lesz már elege az embereknek ebből az idióta LGBTQ mozgalomból?
Ez már felháborító amit megengednek maguknak..
Ha így folytatjuk a jövőben az lesz a normális hogy Pisti Bélával lesz és az lesz a ciki ha Marci Julikát szereti..
Mikor lesz már elege az embereknek a közpénzen felhizlalt fociból?
A Feröeri hobbifocisták két munkanap között kispadra ültették a Fradit. Ez a gáz nem az elgébétékú.
23#
Teljes mértékben egyetértek veled sok mindenben és igazad van.
De sajnos pl lakást venni egy kapitalizmus világában nagyon nehéz önerőből.
Ezzel sajnos nem csak én vagyok egyedül.
És azóta mióta Amerika világ hatalmat gyakorolja.. Minden a pénz körül forog és minden a emberek lehúzását igazolja az USA oldalarol..
"De sajnos pl lakást venni egy kapitalizmus világában nagyon nehéz önerőből."
És az elgébétékú ebben milyen szerepet játszik nálad?
26#
Az hogy valaki meleg vagy TS stb azzal meg nem lenne baj.. De maga a mozgalom ami atment egy politikai mozgalomba azzal van inkabb problema.
Az hogy a filmiparba eroltetik hogy legyen egy meleg szereplo stb inkabb ebben van a problem.. Most oszinten teged nem zavarna ha gyereked latja hogy hogy ket pasi smarol?
Pl eszaki europai orszagna volt egy commercial video a telaporol h meleg.. Szerintem ezek mar tulzasok..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!