Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mikor lesz már elege az...

Mikor lesz már elege az embereknek az LGBTQ mozgalomból?

Figyelt kérdés

Mikor lesz már elege az embereknek ebből az idióta LGBTQ mozgalomból?

Ez már felháborító amit megengednek maguknak..

Ha így folytatjuk a jövőben az lesz a normális hogy Pisti Bélával lesz és az lesz a ciki ha Marci Julikát szereti..

2023. júl. 17. 19:09
1 2 3 4
 31/33 A kérdező kommentje:

30#

Ja hogy arra erteted . Bocsanat en arra ertetem hogs a politikai reszeben miben van.

Nem tereltem.

Az LMTQ semmilyen szerepet nem tolt be azzal hogy nincs ingatlanom . Semmi kozze hozza.

De miert jott fel a kerdes ezzel kapcsolatban?

2023. júl. 24. 08:08
 32/33 anonim ***** válasza:

#31 Azért jött fel a kérdés, mert te magad hoztad fel.

De ha már a gyereknél tartunk.

Én nem szeretnék gyereket egy olyan világba, ahol azt kell neki elmagyaráznom, hogy bocs fiam, a büdös életben nem lesz ingatlanod, mert még magamnak sem tudok venni.

Vagy azt kell elmagyaráznom, hogy most nem tud iskolába menni, mert nincsenek tanárok. Vagy nem tudom orvoshoz elvinni, mert nincsenek orvosok, magán rendelésre meg nincsen pénzem.

Vagy el kell neki magyaráznom, miért NEM akar tönkretenni minket Brüsszel, el kell neki magyaráznom kik azok a migránsok meg Soros bácsi, el kell neki magyaráznom, hogy miért NEM kell rettegnie a háborútól meg a Brüsszeli bombáktól.

Közben el kell neki magyaráznom, hogy nem minden igaz, amit az a pocakos bácsi állít. El kell neki magyaráznom, hogy miért nem vehetek most neki egy tábla csokit, miközben mások állami magánrepülővel járnak nyaralni.

Szóval ha már így feltetted a kérdést, inkább lásson a gyerekem csókolózó férfiakat, mert valószínűleg hamarabb elmagyarázom neki, mi az a szerelem, mint azt, hogy mi az a gyűlöletpropaganda és miért van rá szükség.

2023. júl. 24. 08:51
 33/33 anonim ***** válasza:
55%
Nekem inkább a retardjobberekből van már elegem de nagyon, akik mindenért picsognak és hisztiznek, hacsak valahol is látnak melegeket vagy szóba kerül a téma.
2023. nov. 10. 19:17
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!