Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mikor lesz már elege az...

Mikor lesz már elege az embereknek az LGBTQ mozgalomból?

Figyelt kérdés

Mikor lesz már elege az embereknek ebből az idióta LGBTQ mozgalomból?

Ez már felháborító amit megengednek maguknak..

Ha így folytatjuk a jövőben az lesz a normális hogy Pisti Bélával lesz és az lesz a ciki ha Marci Julikát szereti..

2023. júl. 17. 19:09
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
91%

"Megértem, hogy túl soknak érzed, hiszen a csapból is ez folyik"

Az ilyen m1-en nevelkedett fideszesek miatt van mint a kérdező,

az egész oldal tele van ilyenekkel, ezen rugóznak és

folyamatosan előszedik csámcsognak a témán.

2023. júl. 17. 22:02
 12/33 anonim ***** válasza:
84%

*

Nem azzal foglalkoznak például, hogy most már mi járunk Romániába bevásárolni, mert ott olcsóbb minden mind itt.

2023. júl. 17. 22:05
 13/33 anonim ***** válasza:
92%
Ha nem írnátok ki róla napi 10 ilyen provokatív kérdést, itt pl. nem is találkoznánk a témával. Akinek ennyire elege van belőle, az ne foglalkozzon vele aztán kész.
2023. júl. 17. 22:21
 14/33 anonim ***** válasza:
76%

Amúgy azt csak megjegyzem, hogy az idei a 28. melegfelvonulás, szerintem az itt kommentelgetők fele még nincsen ilyen idős.

Érdekes módon eddig senkit nem zavart közel 30 évig, aztán egyszer csak a Fidesz azt mondta, hogy mostantól őket kell utálni, azóta a Fidesznyikek gyártják a kérdéseket.

2023. júl. 18. 03:11
 15/33 anonim ***** válasza:
16%
#14 Engem azóta zavar, amióta tudom, hogy létezik. Mondjuk nem is fideszes vagyok, hanem mihazánkos.
2023. júl. 18. 07:53
 16/33 A kérdező kommentje:

Amugy tok jo hogy mindenki azt hiszi hogy fideszes vagyok vagy politikahoz kotik..

Szoval meg nyugtatok mindenkit nem vagyok fideszes es nem azert kerdeztem…

Csak hogy a csapbol is ez folyik, filmekben is berakjak azert ez mar nagyon sok ..

2023. júl. 18. 14:04
 17/33 anonim ***** válasza:
42%
#16 Az egybites gyurcsányistáknak mindenki fideszes, aki valamiben nem ért egyet velük.
2023. júl. 18. 14:08
 18/33 anonim ***** válasza:
Mert az álmeleg Ungár Péter hetero ügynökként beépült közéjük, hogy bomlasszon.
2023. júl. 18. 14:13
 19/33 anonim ***** válasza:
9%

"Amugy tok jo hogy mindenki azt hiszi hogy fideszes vagyok vagy politikahoz kotik.."

Nyilván politikához kötik, tekintve, hogy ha a Fidesz nem táplálta volna be az üres fejedbe, hogy márpedig utáld a melegeket, akkor most élnéd boldogan az életed.

2023. júl. 18. 14:16
 20/33 anonim ***** válasza:
Csak engem zaklat ez a félkegyelmű privátban?
2023. júl. 19. 16:52
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!