Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi a szimpibb a fiataloknak....

Mi a szimpibb a fiataloknak. Nyugathoz - Brüsszelhez "tartozni" vagy Amerikához? Ez alapján az ellenzéket vagy a kormánypártot támogatni?

Figyelt kérdés

eléggé paraszti módon írtam ki a kérdést, nem véletlenül.

Amerikába eljutni nagyon sok fiatal vágya. A mostani kormány inkább húz Amerika felé minden tekintetben. Továbbá készül közvetlen repülőjárat New Yorkba.

Szerintem sok fiatal át fogja gondolni, hova szavazzon jövőre, már csak a hülye Amerika imádatuk miatt is...

ma 10:17
 1/9 anonim ***** válasza:
48%

Én világ életemben európainak tartottam magam. Ez azt jelenti, hogy nem volt bajom Amerikával, de azt leszámitva, hogy politikailag egy terület vagyunk, sosem gondoltam azonosnak azt, ami Amerikában van, azzal, ami Európa ma.

Szeretek európai lenni, szeretem az európai kultúrát, gasztronómiát, az európaiságot.

ma 10:19
 2/9 anonim ***** válasza:
64%

Fiatal vagyok,de soha nem akartam Amerikába utazni.

Múlt nélküli ország, Európa ezerszer szebb és bárhová mész Európába, szól hozzád a történelem.

ma 10:20
 3/9 anonim ***** válasza:
24%
MINDENFÉLEKÉPPEN Amerika mert Angol anya nyelvű tehát ha jól tudsz Angolul az emberek is befogadobbak veled, jobb a megélhetés, jobb a hely maga melegebb is van legalábbis épp eszű ember Texas, Florida vagy California államba költözik. Európa hozzá képest kanyarba sincs. Csak hát a vízumos hülyeséget miatt nem lehet csak úgy letelepedni mindegy, hogy republikánus vagy demokrata párt van hatalmon. Európából amúgy is Anglia volt a legjobb bár már ott is elég hideg van. De hát rittig, hogy az EU-ból pont annak kellett kilépnie lépett volna ki akkor Ausztria vagy Németország mondjuk
ma 10:22
 4/9 anonim ***** válasza:
Őszintén remélem, hogy majd az angol helyesírás jobban fog menni mint a magyar, ha már így el vagy ájulva tőlük.
ma 10:24
 5/9 anonim ***** válasza:
43%
3, szegény írek, akik mai napig az EU tagjai...
ma 10:25
 6/9 The_real_Marxist ***** válasza:
18%
Én Kínához vagy Oroszországhoz amúgy is tudok Oroszul. De ha a kettő közül választani kell akkor Amerika, nem azért mert Trump Orosz barátabb sőt sok esetben inkább még ígyis a demokratákat tartom kevésbé rossznak. Hanem mert a nyugati földi paradicsom az USA, a keleti viszont Oroszország attól még, hogy ezt sokan nem látják be Moszkva, Szentpétervár, Rostov ezek mind fejlett városok.
ma 10:29
 7/9 anonim ***** válasza:
40%
Igen csak, hogy Írország még Angliánál is látványosan hidegebb.
ma 10:31
 8/9 anonim ***** válasza:
17%

Európa és az EU nem ugyanaz.Utóbbi csak egy múlt nélküli liberális gittegylet.

Európa viszont nem az.

ma 10:31
 9/9 anonim ***** válasza:

"Szerintem sok fiatal át fogja gondolni, hova szavazzon jövőre, már csak a hülye Amerika imádatuk miatt is..."

Ha mindenki átgondolta volna rendesen kire szavaz, akkor a fidesz be sem kerül a parlamentbe...

ma 11:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!