Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Magyar Pétert miért azzal...

Magyar Pétert miért azzal támadja a kormánypárti média, hogy amíg fideszes volt havi 6 millió forintot vett fel 5 helyről a fideszes kifizetőhelyeken?

Figyelt kérdés

Szerintem mindenki más is elfogadta volna ezt a sok pénzt a helyében, de persze nem mindenki ilyen szerencsés, hogy ilyen kapcsolatokkal rendelkezzen. Ezért nem hibáztatnám Magyar Pétert, ő legalább jól tudott helyezkedni.

Szerintem inkább a Fidesz rendszerére nézve szégyen ez, hogy a belső körhöz tartozó palikat így tömik pénzzel, különböző valós vagy látszatállásokkal állami hivataloknál, állami cégeknél, fideszes haverok állami pénzen felhizlalt vállalkozásaiban, ahelyett hogy a közérdeket néznék. Cimborának havi 6 millió, a kisember meg éljen meg havi százezerből!

febr. 15. 21:04
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
74%
A híveknek úgysem esik le, hogy a Fidesz ezzel saját magát sározza...
febr. 15. 21:08
 2/11 anonim ***** válasza:
26%

Félre érted, nem ezzel támadják. Azzal támadják, hogy egy elvtelen senki aki annak táncol aki fizet neki. Amíg voltak jó NER-es állásai addig első sorban tapsolt Orbánnak, amikor ezek megszűntek akkor hirtelen gerincet növesztett. Hitelesebb lett volna a megigazulása ha ő mond le ezekről a pozíciókról és nem a Fidesz teszi ki a szűrét.

"mindenki más is elfogadta volna ezt a sok pénzt a helyében"

Mindenki mást is a 2022-es választások előtt ki kellett volna rúgni, mert annyira rossz munkát végzett? (értsd korrupt volt, legalábbis Hadházy és az átlatszó szerint)

febr. 15. 21:11
 3/11 anonim ***** válasza:
32%

ma 21:08

Nektek meg látom az nem esik le, hogy miről szól a videó.

Ha nem a Fidesz lenne hatalmon akkor is lennének ilyen állások, ahogy vannak most is pl. Budapesten is ahol az ellenzék az úr és ilyen bizottságokba való járásokért kapnak pénzt emberek. Nyilván ez is lehet irigylésre méltó / bicskanyitogató de a lényeg a hűségen és elvtelenségen van, mert Magyar Péter csak akkor igazult meg amikor már nem kapott több NER-es pénzt.

febr. 15. 21:15
 4/11 anonim ***** válasza:
MErt túl hülyék ahhoz, hogy felismerjék, mekkora öngól ez.
febr. 15. 21:31
 5/11 anonim ***** válasza:

Soha nem hallottatok olyat h magyar Péter valaha is a drága kormányt eltette és istenitette... Csak próbált ő is megelni és helyezkedni.

Vagy az a baj h megelegelte és inkább szembe fordult az allamparttal? Reméljük jókor volt jó helyen és eltakaritja ezt a fertot most már ami itt van 15 éve... Már hányingert kap az ember pedig valamikor én is Fideszes voltam... Csak unalmas már ez a lejtmenet.... Ettől még Gyurcsány is jobb volt.... 4x szavaztam eddig 3x a Fideszre és 1x a Jobbikra (2018).... Szóval még nem is mondhatjuk h balliberális vagyok.

febr. 15. 21:51
 6/11 anonim ***** válasza:

"és nem a Fidesz teszi ki a szűrét."

Nem érzem morálisan előnyösebbnek, hogyha nem is a politikai hovatartozása miatt vették fel, de akkor a politikai hovatartozása miatt rúgták ki, ahogy azt most te előadod.

febr. 15. 22:26
 7/11 anonim ***** válasza:

ma 22:26

Látom nincs meg az idővonal.

Magyar Péter azután ment el haknizni a Partizánba, miután már egyértelmű volt számára, hogy a Fidesz nem fedezi tovább a megélhetését.

Ha te szembe akarsz fordulni a volt kenyéradóddal, mert nem értesz vele egyet akkor az akkor hihető ha te lépsz ki. Az ha kirúgnak és utána jut eszedbe, hogy neked elveid vannak az inkább tűnik bosszúnak, opportunizmusnak.

"de akkor a politikai hovatartozása miatt rúgták ki" ilyent hol írok?

febr. 15. 22:44
 8/11 anonim ***** válasza:

Ez annyira gáz, mint a családi adókedvezmény reklámozása, mikor látod, hogy 1 gyerek és 3 gyerek után mekkora a különbség.

Most meg azzal kampányolnak, hogy, amíg velük volt Peti hány helyről kapott pénzt?

Ez ciki.

febr. 15. 22:49
 9/11 anonim ***** válasza:

"Ha te szembe akarsz fordulni a volt kenyéradóddal, mert nem értesz vele egyet akkor az akkor hihető ha te lépsz ki."

MP le is mondott a pozícióiról. Szerintem egy olyan papírt nem tudsz mutatni, ahol felmondtak volna neki. Egyedül a MBH felügyelőbizottsági tagságáról volt huzavona, de ott is MP mutatta fel a lemondási papírját, a fideszes média csak odáig jutott, hogy az ilyen jogosítvánnyal nem is rendelkező NGM informálisan már előtte kérte a távozását.

febr. 15. 23:10
 10/11 anonim ***** válasza:

ma 23:10

Mikor szóltak neki, hogy tipli van akkor felmondott?

Mit gondolsz arról, hogy saját bevallása szerint is még Mészáros egyik cégéhez ment állásinterjúra a Partizános interjú előtt? Ha annyira elege volt a NER-ből miért oda ment?

febr. 15. 23:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!