Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Toroczkai miért kedvelt a...

Toroczkai miért kedvelt a kormánypárti szavazók körében is, miközben senki olyan vehemensen nem támadja a Fideszt mint ő?

Figyelt kérdés
Miért szerethetik vajon a Fidesz kérlelhetetlen ellenfelét, milyen gondolataival értenek egyet a fideszes szavazók is?
febr. 1. 16:16
 1/7 anonim ***** válasza:
69%
Mivel a fideszes szavazók egy része is tudja, hogy a fidesz szatellitpárja az MHM. Akinek ez még kérdéses, annak jó reggelt, ébresztő... (pártállástól függetlenül mondom)
febr. 1. 16:17
 2/7 anonim ***** válasza:
61%
Dehogy támadja a Fideszt. Direkt nem mondd neveket meg hogy miket loptak. Max megemlít pár morzsát néha. Torockai nem fog elszámolni a lopott közpénzzel.
febr. 1. 16:21
 3/7 anonim ***** válasza:
79%
Kimondta hogy kedvelt? Ha kedvelt lenne akkor rá szavaznának
febr. 1. 16:21
 4/7 A kérdező kommentje:

Nézd meg itt a mandineres kommenteket, teljesen mellette állnak, hogy azért ne vegyenek mindenkit egy kalap alá a vagyonnyilatkozatos dolgok miatt: [link]

A többi ellenzéki biztos simlis, de szerintük Toro nem.

febr. 1. 16:26
 5/7 anonim ***** válasza:

4.

Nem olvasok mandinert de van fideszes is ismerősöm és az utálja .

febr. 1. 16:28
 6/7 SzocdemOliver ***** válasza:
57%

Fél óra, 1 óra múlva a fél kuruc infót idevezénylik majd és kamu fiókokkal lepontozzák a Mi Hazánkról igazat író emberek válaszait. Akinek van annyi agysejtje, hogy gépelni is tud szavakat, az ideírja majd, hogy a Mi Hazánk mennyire független, a Gyurcsány milyen szemkilövető, meg Brüsszel, Soros, gyilkos Covid vakcina.

Megfigyeltem, hogy szinte minden kérdés alatt ez történik. Egyszer próbáltam vitatkozni velük, azt állítottam, hogy Toroczkai László bármikor megszavazna egy kétharmados törvényt Orbánnak és bármilyen kormány által kitalált népszerűtlen törvényjavaslatot benyújtana a Mi Hazánk nevében, ha szükség volna rá éppen.

Egy konkrét esetet is elmondta, amikor a választási törvény Fidesz számára kedvezőre történő módosítását a Mi Hazánk kezdezményezte az országgyűlésben, a Fidesz-KDNP frakció megszavazta.

Az itteni Mi Hazánk védőszent erre azt válaszolta, hogy a Fidesz LESZAVAZTA a Mi Hazánk választási törvény módosítási javaslatát. A valóságban megtörtént esemény ellenkezőjét állította. Másnap az én válaszom le volt pontozva teljesen, az övé pedig felpontozásra került. Hiába írtam oda, hogy erről jegyzőkönyv is készült, hogy MEGSZAVAZTA a Fidesz a Mi Hazánk javaslatát, nem reagáltak rá.

febr. 1. 16:29
 7/7 anonim ***** válasza:
Toro mérsékelt, a stílusa, nem agresszív. A fidesz taktikája a beépülés, magyarkodás, magukat magyarnak álcázás mellett az igazi magyar pártok programjának elvétele, úgy tűnhet, mintha hasonló lenne a két párt. A szavazók pedig nagyon egyszerűek.
febr. 1. 16:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!