Toroczkai miért kedvelt a kormánypárti szavazók körében is, miközben senki olyan vehemensen nem támadja a Fideszt mint ő?
Nézd meg itt a mandineres kommenteket, teljesen mellette állnak, hogy azért ne vegyenek mindenkit egy kalap alá a vagyonnyilatkozatos dolgok miatt: [link]
A többi ellenzéki biztos simlis, de szerintük Toro nem.
4.
Nem olvasok mandinert de van fideszes is ismerősöm és az utálja .
Fél óra, 1 óra múlva a fél kuruc infót idevezénylik majd és kamu fiókokkal lepontozzák a Mi Hazánkról igazat író emberek válaszait. Akinek van annyi agysejtje, hogy gépelni is tud szavakat, az ideírja majd, hogy a Mi Hazánk mennyire független, a Gyurcsány milyen szemkilövető, meg Brüsszel, Soros, gyilkos Covid vakcina.
Megfigyeltem, hogy szinte minden kérdés alatt ez történik. Egyszer próbáltam vitatkozni velük, azt állítottam, hogy Toroczkai László bármikor megszavazna egy kétharmados törvényt Orbánnak és bármilyen kormány által kitalált népszerűtlen törvényjavaslatot benyújtana a Mi Hazánk nevében, ha szükség volna rá éppen.
Egy konkrét esetet is elmondta, amikor a választási törvény Fidesz számára kedvezőre történő módosítását a Mi Hazánk kezdezményezte az országgyűlésben, a Fidesz-KDNP frakció megszavazta.
Az itteni Mi Hazánk védőszent erre azt válaszolta, hogy a Fidesz LESZAVAZTA a Mi Hazánk választási törvény módosítási javaslatát. A valóságban megtörtént esemény ellenkezőjét állította. Másnap az én válaszom le volt pontozva teljesen, az övé pedig felpontozásra került. Hiába írtam oda, hogy erről jegyzőkönyv is készült, hogy MEGSZAVAZTA a Fidesz a Mi Hazánk javaslatát, nem reagáltak rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!