A kormánypárti szavazók nincsenek tisztában az ország
helyzetével?
Figyelt kérdés
Mármint tudom, hogy minden kormánypárti milliomos, és az EÜ-ben nekik homárt szolgálnak fel, az ő vonatjuk nem késik, náluk nem kátyús az út, a gyerekük magániskolába jár, de az a kevés kivétel aki normális kétkezi munkából él, vagy irodai munkából nem veszi észre a fizetésén, vagy nem veszi észre az üzemanyagárakon, az emberek hangulatán, ha esetleg utazik vasúttal, maga a politikai kijelentéseken a kormány részéről ami nettó hazugság, vagy csúsztatás? Sokat gondolkoztam ezen, mert volt már nem 1-2 olyan ismerősöm aki kormánypárti, és mikor elkezdtünk ezekről beszélni őszintén meglepődött, és azt mondta ő ezt meg azt nem is tudta. A kormánypártiak nincsenek tisztában azzal hogy évről évre minden mutatón csúszunk lefele? Mi értelme támogatni a Fideszt, ha már évek óta csak csökkenünk?
Éppen a kormánypárti szavazok vannak tisztában az ország az EU és az ukrán proxyháború valós okaival. Te sokat tanulhatnál tőlük
ma 07:45
2/32 A kérdező kommentje:
#1 Miért kéne háborúban állni a szövetségeseinkkel? Tudtommal a bot a küllők között szerep egyik osztásban sem pozitív szerep. De egyébként meg lehet csatlakozni az EU ügyészséghez is, hátha kicsit elengedőbbek lennének velünk takargatnivalónk nincs amúgy sem hisz itt nincs korrupt politikus nem?
ma 07:47
3/32 anonim válasza:
Én szerintem, egy szűk réteget leszámitva, senki sincs tisztában az ország helyzetével. Nem csak a kormánypártiak, mindenki más is legitimalizálja azt, ami az országban történik, hiszen, senki sem tesz ellene semmit.
ma 07:49
4/32 anonim válasza:
"Éppen a kormánypárti szavazok vannak tisztában az ország az EU és az ukrán proxyháború valós okaival. Te sokat tanulhatnál tőlük"
Az idegosztályon is ezt mondják a bolondok, hogy ők nem bolondok,és csak véletlen vannak oda bezárva.... Érdekes 27tagállamból(amiben benne vagyunk mi is) kb mindenki utál minket, akkor mindenki hülye csak mi nem?
ma 08:00
5/32 anonim válasza:
Aha. Most jött ki a felmérés, hogy nem utálnak minket.
"Aha. Most jött ki a felmérés, hogy nem utálnak minket."
Átlagemberként én se utálok senkit, de politikailag Magyarország el van szigetelődve. Hol van már a visegrádi négyek együttműködése? Hol van már az, hogy Orbán mindenkor kitudott egyezni a német kancellárral? Hol van már az az időszak, mikor Magyarország bevédte Lengyelországot, Lengyelország pedig minket?
ma 09:39
9/32 anonim válasza:
4# "Az idegosztályon is ezt mondják a bolondok, hogy ők nem bolondok,és csak véletlen vannak oda bezárva.."
Ezt kb magadról is írhattad volna. Te sem vagy tisztában vele :LOOL
ma 10:37
10/32 anonim válasza:
Ezt kb magadról is írhattad volna. Te sem vagy tisztában vele :LOOL
ja csak én anyádról mintáztam a példámat, te pofonos :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!