Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A kormánypárti szavazók...

A kormánypárti szavazók nincsenek tisztában az ország helyzetével?

Figyelt kérdés
Mármint tudom, hogy minden kormánypárti milliomos, és az EÜ-ben nekik homárt szolgálnak fel, az ő vonatjuk nem késik, náluk nem kátyús az út, a gyerekük magániskolába jár, de az a kevés kivétel aki normális kétkezi munkából él, vagy irodai munkából nem veszi észre a fizetésén, vagy nem veszi észre az üzemanyagárakon, az emberek hangulatán, ha esetleg utazik vasúttal, maga a politikai kijelentéseken a kormány részéről ami nettó hazugság, vagy csúsztatás? Sokat gondolkoztam ezen, mert volt már nem 1-2 olyan ismerősöm aki kormánypárti, és mikor elkezdtünk ezekről beszélni őszintén meglepődött, és azt mondta ő ezt meg azt nem is tudta. A kormánypártiak nincsenek tisztában azzal hogy évről évre minden mutatón csúszunk lefele? Mi értelme támogatni a Fideszt, ha már évek óta csak csökkenünk?

jan. 30. 07:43
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:

30 - Az, amit te nemzetközi sikernek könyvelsz el, az inkább az ország szégyene: ilyen a konzervatív találkozó, és ilyen a magyar-lengyel kapcsolat omlása, a V!-es szétverése, az ukránokkal a rossz viszony, a svédekkel, norvégokkal kapcsolatos baromkodás, és sorolhatnám napestig!

Az Orbán Trump barátság pofáraesései pedig most kezdődnek:

"Korán örült Hoppál Péter és a Magyar Nemzet – Trump visszavonta a magyar médiát is érintő amerikai támogatások befagyasztását "

Szóval szép a lelkesedés - de csak addig amíg nem éri el a hülyeség határát!

jan. 30. 16:28
 32/37 anonim ***** válasza:
0%

#31 Mind a magyar lengyel kapcsolatok romlása, mind a svéd és a finn helyzet a helyi balliberális kormány miatt van.

Ezt azért ne felejtsd el.:)

jan. 30. 18:08
 33/37 anonim ***** válasza:

32 - Mondd hogy nem te vagy a legértelmesebb fidernyák!!!

A lengyel, svéd, finn kormányok legalább annyira legitim kormányok mint az Orbán kormány - ha nem legitimebbek!!!

Legfeljebb nem elmebetegek...

jan. 30. 20:27
 34/37 anonim ***** válasza:
0%
#33 Most ez hogy jön ide? Nem arról van szó, hogy legitim-e az adott kormány. Hanem arról van szó, hogy őmiattuk rosszak a kapcsolatok.
jan. 30. 21:19
 35/37 anonim ***** válasza:
34 - Tipikus fidkány állítás: mindenki hülye csak mi nem, minden rossz mástól van nem tőlünk - miközben Orbán és az illiberális csőcselék kiírta magát a normális európai embrk sorából!
febr. 1. 09:21
 36/37 anonim ***** válasza:
0%

#35 A normális európai ember nem elvtelen, erkölcstelen liberális.

Gondolom, te egy háborúban is a németekhez állnál a magyarok ellen ezzel a mentalitással.

febr. 1. 12:37
 37/37 A kérdező kommentje:
#36 Én pl nem vagyok libsi, de a FideSS-t attól még elítélem, és ki nem állhatom. Messzebb van a jobboldaliságtól, mint Makó Jeruzsálemtől, és nem baloldali se vagyok :D én is a Fideszre szavaztam 2010-ben azóta meg nem lettek az igéretek megtartva.
febr. 1. 19:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!