Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Kormánypárti szavazók miért...

Kormánypárti szavazók miért gondolják azt, hogy csak a libsiknek van bajuk a Fidesszel?

Figyelt kérdés
Én mondjuk 21 vagyok csak, de egy olyant se ismerek aki a DK-t szeretné vagy valamelyik régi ellenzéki pártot és nem is tartom magunkat libsinek (nekem se tetszik az LMBTQ túltolás pl). Kifejezetten Tiszások sincsenek, de szerintem 2026-ban arra fognak szavazni, mert nem lesz más és mindenki változást akar nem pedig elhagyni ezt az országot.

jan. 29. 15:41
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
11%
Mindenki libsi aki nem fideszes
jan. 29. 15:42
 2/12 A kérdező kommentje:
1 - Hát pont ez az, hogy ez nem igaz. Sőt többen vannak szerintem a simán elégedetlenek mint a régi balos szavazók.
jan. 29. 15:43
 3/12 anonim ***** válasza:
81%
Mert limitáltak, nekik csak fehér vagy fekete van.
jan. 29. 15:53
 4/12 anonim ***** válasza:
73%
Még a kormánypárti szavazók sem mind maradéktalanul elégedettek, csak a többségük még mindig jobbnak tartja a fideszt, mint a többieket.
jan. 29. 16:03
 5/12 anonim ***** válasza:
10%

"Mert limitáltak, nekik csak fehér vagy fekete van."

De ez mennyire igaz a másik oldalra is. Én pl. rühellem a fideszt, nem is élek magyarországon de mégis azonnal fideszes vagyok, meg orbán a gazdám ha valamiben nem értek egyet 100%-osan egy liberrálttal.

jan. 29. 16:07
 6/12 anonim ***** válasza:
19%
Én fidesz szavazóként egyáltalán nem tartom hibátlannak a Fidesz kormány munkáját, de ahhoz elég jónak tartom összességében, hogy még mindig rájuk szavazzak.
jan. 29. 16:09
 7/12 anonim ***** válasza:
7%
Mi Hazánkosként sem tartom a Fideszt olyan rossznak mint a Tiszát vagy a ballibet
jan. 29. 16:10
 8/12 anonim ***** válasza:
68%

Tisza kormányzott már hogy így tudod?

jan. 29. 16:41
 9/12 anonim ***** válasza:
70%

Megjelent az átlag fideszeshez hasonló korlátozott agyiképességgel rendelkező nemzethy gyűlölködő mihazánkos akinek csak fehér vagy fekete van és ami nem nemezethy az csak Gyurcsány Brüsszel és Soros.

Az ilyennek magyarázhatod hogy nem ilyen egyszerű a világ.

És azt sem veszi észre hogy a nemzethy ormány nem a szuverenitást és a magyarokat védi hanem a saját hatalmát és a saját zsebét duzzasztja.

jan. 29. 17:32
 10/12 anonim ***** válasza:

7-es vagyok és mivel én is látom a kormány hibáit, ezért vagyok MHM-es. De ha nem lenne MHM-es jelölt vagy a párt nem indulna, habozás nélkül a Fideszre tenném a voksom. De mivel itt mindig van MHM-es is, így ez fel sem merül.

Hozzánk képest valóban nem nemzeti a Fidesz, de a ballibhez képest meg nagyon is az.

jan. 29. 18:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!