A kormánypárti szavazók nincsenek tisztában az ország helyzetével?

Magyarországnak az Ukrán proxy háborúhoz semmi köze. Az Ukrán nácik gerjesztették, mert az USA a gyarmatának akarja és az RU-t így vérezteti ki. Mi közünk nekünk ehhez?
Az Urkánok tiporják a magyar kisebbséget is. Folyton fenygetnek

11, ezek a magyar kissebbségek tudnak róla, hogy porba vannak tiporva?
Mert, akivel én beszéltem, ő nem tudott róla.

“Mandiner cikkeket bedobni hiteles forrásokként ez igen“
Hitelesebb forrás mint sok másik média. De ha tudsz megingathatatlan hitelességű forrást akkor nevezd meg!
“beleolvastam ez rosszabb mint amire emlékeztem régebbről.“
Fejleszd az emlékezőtehetséged!:)
A cikkben is le van írva, hogy javultak az arányok.

Nem tudom, hogy miért kell az ukránok seggét nyalni, amikor ők köpnek ránk. Még el is foglalnák a hazánk, ha lenne rá kapacitásuk. Az EU-nak is csak azért kellünk, hogy asszisztáljunk az USA hülye proxy háborújához. Ti meg bedöltetek
2# "Miért kéne háborúban állni a szövetségeseinkkel? "
Miért kellene háborúban állnunk, akiktől a földgázt, kőolajat kapjuk és ugyanúgy leírtják a kisebbségieket mint minket ukrajnában?
3# "Én szerintem, egy szűk réteget leszámitva, senki sincs tisztában az ország helyzetével....ami az országban történik, hiszen, senki sem tesz ellene semmit."
Akkor ezt mond nyugaton. Az EU-ban. Éva Káli, vakcinabotrány megvan még?
4# "Az idegosztályon is ezt mondják a bolondok, hogy ők nem bolondok,és csak véletlen vannak oda bezárva.... "
te is ezt mondod, akkor te is idegosztélyra való vagy. :XD
5# "Aha. Most jött ki a felmérés, hogy nem utálnak minket."
Az a lakosság, akik szeretnek minket. Az EU-s korrupt vezetők utálnak minket
12# "ezek a magyar kissebbségek tudnak róla, hogy porba vannak tiporva?"
Mert már itt lakik?
"Mert, akivel én beszéltem, ő nem tudott róla."
Mond meg, hogy próbáljon meg a munkahelyén vagy az utcán magyarul beszlélni, rakjon ki kokárdát. Úgy elverik mint szódás a lovát

15, nem, nem itt lakik és a szülei otthon laknak, Kárpátalján.
Ő szerinte a magyar politika provokálja Ukrajnát, Putyinért.

5-6-7: aki a Mandinerre hivatkozik, az az érvtelenségét ismeri be!!!
A Mandinert azért tartják, hogy egyes bérnyalókáknak legyen mire hivatkozni, ha valaki linket kér tőlük...
Tipikus fidernyák termék: úgy hazudnak mint a sebesült katona, kártékonyak és nemzetrombolók!

A kérdés a Magyarországon BELÜLI állapotokról szólt, hogy ki hogy látja.
Erre az első válaszoló egyből jön valami Magyarországon KÍVÜLI témával. Aztán több válasz is ezt a Magyarországon KÍVÜLI témát folytatja...
Aztán a 7-es kommenttel bejön a 2 és fél pipás statisztika-fétises Fideszes bérkommentelő, most is valami statisztikai adatokkal, mikor az volt a kérdés, hogy a Fidesz szavazók tapasztalják-e pl.a kérdés leírásában is felsorolt egyre romló állapotokat. A statisztikai adatok azok nem tapasztalatok. Persze úgy lehet releváns az a válasz, hogy akkor a Fidesz szavazók jobban hisznek a statisztikáknak, mint a saját tapasztalataiknak. Csak hát ha ez így van, az végtelenül szomorú.
Persze az óvodás kommentek is megérkeztek: "hülye vagy!", "te is hülye vagy, sőt te vagy a nagyobb hülye, be-be-beee!" (idegosztályos kommentek).
A 3-ason kívül valaki fog a kérdésre is válaszolni?? (Mondjuk, úgy látom, a kérdezőt sem zavarja, hogy nem válaszolnak érdemben a kérdésére, valószínűleg az volt a valódi célja a kérdéssel, hogy lehülyézhesse a Fideszeseket, arra meg így is jó...)
Hát, ez a magyar vitakúltúra... 😓
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!