Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Leforditaná valaki, aki érti...

Leforditaná valaki, aki érti ezt a nyelvet, hogy ez mit jelent egészen pontosan nem kormánypártiúl?

Figyelt kérdés
[link]

ma 20:01
 1/9 anonim ***** válasza:
42%

Végre egy normális videó.

Ezerszer életszerűbb, mint azok a hülye plakátok torpedóval meg szmájlival.

ma 20:05
 2/9 A kérdező kommentje:
Nem merem leirni huszadjára, mert annyi mindenki irta már le, de lehet, hogy a HUXIT van előkészitve?
ma 20:08
 3/9 anonim ***** válasza:
50%

2#

A videó elsősorban EU-s vezetők ellen irányul.Főleg az EU bizottság ellen.

ma 20:12
 4/9 A kérdező kommentje:
És nem az az üzenet az EU-s vezetők részére, hogy ki fogunk lépni? Nekem ilyen érzés jött le ebből.
ma 20:16
 5/9 anonim ***** válasza:
61%

Ha egy cégnél dolgozol és utálod a felső vezetést, nem azt jelenti,hogy fel akarsz mondani.

Ahol én dolgozok, itt is szar volt ameddig egy balfácán volt a vezető.Miután elment, jött egy normálisabb.Máris jobb munkahely lett az egész.

ma 20:20
 6/9 A kérdező kommentje:

Nálam azt jelenti. Én ilyenkor fel szoktam mondani és fel is mondtam, már nemegyszer.

De a kérdés nem rólam szól, hanem a HUXITról.

ma 20:22
 7/9 anonim ***** válasza:
84%

Mint jelent lefordítva?

Nincs ötletünk, kreativitásunk 0, ezért lopjuk az Apple régi reklámját (úgyis mindent lopunk).

Csak nehogy az Apple kopogtasson az ügyvédeivel és periratokkal, mert a reklám az Apple tulajdona. De mindegy, mert úgyis az adónkból fogják ezt is kifizetni.

Azt nem értem, miért haragszunk az EU-ra, hogy nem ad pénzt, ha állítólag prosperál, dübörög a magyar gazdaság és nincs szükségünk alamizsnára? Vagy nem? Nem dübörög?

ma 20:33
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Ez kb olyan hiteles, mintha Adolf Hitler vádaskodott volna diktaturával.

:)))))

ma 20:46
 9/9 anonim ***** válasza:

Aki a HUXIT-ról beszél, az hülyébb mint maga Orbán!

És az azért nem semmi!!!

ma 21:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!