Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Másnak milyen nehézségeket...

Másnak milyen nehézségeket okoz ez az új MOL féle hulladékrendszer?

Figyelt kérdés

Lassan megint gyűlnek olyan dolgok amiket MÉH telepre szoktam elvinni, rossz a akksik, lemezek, Nagyobb műanyagok stb.

De ezek nagy részét már nem veszik át a közeli MÉH telepen.. Egyedül a vasra mondták hogy vesznek át, de abból se mindent....

Most ezután mi a francot fogok csinálni az ilyesféle hulladékaimmal?

Akkor most én is kezdjem el hordani az erdő szélére mint ahogy páran már elkezdték?!

2023. júl. 10. 08:05
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
26%
Ha nem akarsz fizetni akkor hord, mert talán már ingyen sem veszik át főleg az akksit.
2023. júl. 10. 08:10
 2/28 A kérdező kommentje:
#1 Azt mondták hogy nem vehetik át, még ingyen sem..
2023. júl. 10. 08:13
 3/28 anonim ***** válasza:
63%
Na igen. Hát pakold ki az erdő szélére, majd jelentsd a hulladékradaron mint becsületes természetvédő hogy találtál egy halom szemetet.
2023. júl. 10. 08:21
 4/28 anonim ***** válasza:
80%
A tönkre tett MÉH-telepesek most majd a Kossuth térre viszik, szerintem rakd le te is oda. Vagy a helyi Fidesz-iroda elé.
2023. júl. 10. 08:27
 5/28 A kérdező kommentje:
#4 Majd a Fidesz kimegy és összeszedi! Előbb utóbb nekik is bökni fogja a csőrüket hogy több szemét lesz az erdőkben mint fa!..
2023. júl. 10. 08:28
 6/28 anonim ***** válasza:
88%
#6 Van köztük elég szemét, az mégsem zavarja őket.
2023. júl. 10. 08:30
 7/28 A kérdező kommentje:
#6 Akkor engem se fog!
2023. júl. 10. 08:31
 8/28 anonim ***** válasza:
22%
Valahol biztos átveszik.
2023. júl. 10. 08:51
 9/28 anonim ***** válasza:
61%

a helyi fidesz pártiroda elé hord

Sőt az se baj ha egyből bebaszod az ablakon, csináljanak vele a amit akarnak:D

2023. júl. 10. 09:06
 10/28 anonim ***** válasza:
100%

Mi ablakosok vagyunk, eddig is variáltak már többször is a hulladékudvaron, de vittük az Ügyfelet, annak papírjait és gond nélkül szépen le tudtuk rakni a hulladékot. Most külön ki kell törni az ablakokból az üveget, amire nincs biztosítva hely, az Ügyfél házában meg nem sok Ügyfél szereti, főleg akiknél van Gyerek, hogy üvegszilánk legyen mindenhol. Szóval az van, hogy 20-30-35 ezerért kell rendelni egy konténert, ami nagyon hiányzik az Ügyfeleknek, főleg a kisnyugdíjasoknak akik nagy nehezen kaparták össze az ablakcserére a pénzt. Ebből az lesz, hogy sok ablakos azt fogja csinálni, hogy mondja az Ügyfélnek, hogy ne rendeljen 30-ért konténert, adjon egy 5-öst és megoldjuk okosba. Ami annyi lesz, hogy az erdőkbe fogják kiszórni az ablakokat.

Ja, és még olyan is van itt Pécsen, hogy külön ki kell egy mérleges raklapra pakolni, lemérik, visszapakolni, majd a konténerbe újra kipakolni. Ezt nem is értem... Eddig úgy mérték meg, hogy pakolva bement a busz, ráállt a mérlegre, majd kifele üresen is és a két érték különbsége volt a súlya annak, amit hoztunk.

2023. júl. 10. 09:07
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!