Másnak milyen nehézségeket okoz ez az új MOL féle hulladékrendszer?
Lassan megint gyűlnek olyan dolgok amiket MÉH telepre szoktam elvinni, rossz a akksik, lemezek, Nagyobb műanyagok stb.
De ezek nagy részét már nem veszik át a közeli MÉH telepen.. Egyedül a vasra mondták hogy vesznek át, de abból se mindent....
Most ezután mi a francot fogok csinálni az ilyesféle hulladékaimmal?
Akkor most én is kezdjem el hordani az erdő szélére mint ahogy páran már elkezdték?!
Az a rendszer nem ismerős számomra.
Bár ott is kellene lennie valamiféle szemétszállításnak, ami biztosan nincs ingyen.
Elben a kommunális adó olyan mint a többi adó. Kötelezően fizetendő közszolgáltatás amiért semmilyen ellenszolgáltatás nem jár. Lényegében az önkormányzat saját bevétele, amit arra költ amire akar.
Majdnem biztos hogy nem a szemétszállításra, de mint írtam, nem ismerem a viszonyokat felétek.
Viszont visszatérve az eredeti témához. Mivel nincs ilyen szerződésem, a hulladékudvarba nem tudok vinni ilyeneket, a Méh telepekre már szintén nem..
Hát jók a kilátások, mondhatom...
Én azért megkérdezném a hulladékudvart a helyedben. Egy érdeklődéssel nem vesztesz semmit.
Zártkertek is fizetnek, a szemétszállításért! kommunális adóként...
( úgy tudom abba van benne )
Nem szeretem ezt a bosszantsuk a szomszédot / akárkit is. De tényleg azt kellene csinálni : Sok embernek. Letenni a konténerek mellé...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!