Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Azok az ellenzékiek akik...

Azok az ellenzékiek akik jelenleg nem szimpatizálnak a Tiszával, mitől vagy kitől várják a kormányváltást?

Figyelt kérdés
Szerintem mindegyik politikisnak vaj van a füle mögött. Nem lehet azt mondani, hogy vannak Jézus Krisztusok. Magyar Péter egyértelműen a jobb választás, és csak a Tiszának van esélye legyőzni történelmünk legkorruptabb kormányát.

febr. 13. 23:43
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
95%
Úgy kb. 5% Torockaitól várja.
febr. 13. 23:55
 2/21 anonim ***** válasza:
24%
"Magyar Péter egyértelműen a jobb választás" Nem, ő a legrosszabb, mert még elmebeteg és bűnöző is. A többi ellenzéki pártvezetőre ez nem igaz.
febr. 13. 23:57
 3/21 Dongaben ***** válasza:
24%

ma 23:55

Pontosítsunk:

Toroczkai László, és a Mi Hazánk Mozgalom.

Mondhatom, hogy fiatal kora óta ismerem, és láttam, hogy folyamatosan fejlődik fiatal lázadóból érett politikussá.

Egyébként ilyen, hogy "TISZA Párt" nem létezik... Van Magyar Péter, és a köréje fonódott személyi kultusz. Mondhatom, hogy én "náci" vagyok, de amit a TISZA hívők most támogatnak, az sokkal rosszabb...

febr. 14. 00:09
 4/21 anonim ***** válasza:
68%
Nem értik, hogy teljesen folyamatban van a diktatúra kiépítése, a parlamentáris demokrácia 2020 óta halott, és így nézve a fideszt nem győzhetik le soha , egyfajta teljesen tudatában állapotban vannak, nem értik mi a választás hosszútávú tétje. A Tiszát le lehet győzni, majd mivel célja visszarendezni a demokratikus jogállamot.
febr. 14. 04:12
 5/21 Sanyi2025 ***** válasza:
43%
Ha csak az a cél, hogy le legyen váltva a kormány, akkor lehet szavazni a Mi hazánkra, DK-ra, MKKP-re... stb. Miért pont a Tiszára szavazzunk? Szavazzanak a Tisza-szimpatizánsok másik ellenzéki pártra, ha csak a kormányváltás számít. :)
febr. 14. 07:59
 6/21 anonim ***** válasza:
41%
A Mi Hazánkon kívül másra nincs értelme leváltani a kormányt, mert semmivel nem lenne jobb.
febr. 14. 08:24
 7/21 anonim ***** válasza:
79%
Nem kormányváltást várok, hanem valósabb, de pont emiatt teljesen reménytelen célokat, pl kétharmad megtörése, nem propaganda kommunikációt az ellenzék részéről sem, értelmes tényleg semleges cikkeket, videókat tartalmakat, amiknek az a célja hogy edukálja a választópolgárokat, hogy ne csak azt lássák hogy valaki ellen kell szavazni menni, mert jelenleg erősen ez megy mindkét oldalon, démonizáljuk a politikusokat, degradáljuk a szavazóikat, uszítunk ellenük mert így hatalmon marad egy teljesen számonkérhetelen rendszer, hisz a Fidesz azt csinál amit akar, az ellenzéknek meg nincsen súlya a parlamentben, hogy tegyen ellene, lokálisan többet tudnak tenni mint országosan..
febr. 14. 08:36
 8/21 anonim ***** válasza:
44%
#1 Ha te is a Mi Hazánkra szavaznál már is nem 5% lenne. Ott van program, szakemberek, jövő kép. Magyar Péter csak kritizál alternatíva nyújtás nélkül.
febr. 14. 09:40
 9/21 A kérdező kommentje:
Van alternativa, es hidd el lesznek is emberek, program is. 10 honapja alakult a part es Magyar Peter elmondasa alapjan kb 100-an dolgoznak benne. Nem elvárható szerintem sem, hogy 14 hónappal a választások előtt legyen program, legyen minden kérdésre válasz, legyenek jelöltek. Nem mellesleg ezeknek a jelölteknek nem is kell országos hírnév, az adott szavazókörzetnek kell csak megismerniük. Szerintem mindneki legyen egy kicsit türelemmel. A Fodesznel ezeket a dolgokat sosem kerdőjelezik meg az emberek még is leszavaznak rajuk.
febr. 14. 10:23
 10/21 anonim ***** válasza:
80%

ellenzékieket kérdeztél szóval ne a fideszesekkel igazold már MPt előttünk, hogy mert Orbánra kérdés kritika program nélkül is szavaznak…

Egy éve van porondon, szóval de elvárható hogy ne csak a kötelezőt mondja fel, és legyenek országosan ismert tisza arcok rajta kívül is hiszen lesznek miniszterei is ha kormányt tud váltani nem? Plusz esetleg a konzervatívabbakat is meg tudná szolítani egy higgadtabb összeszedettebb karakter mellette..

febr. 14. 13:38
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!