Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Azok az ellenzékiek akik...

Azok az ellenzékiek akik jelenleg nem szimpatizálnak a Tiszával, mitől vagy kitől várják a kormányváltást?

Figyelt kérdés
Szerintem mindegyik politikisnak vaj van a füle mögött. Nem lehet azt mondani, hogy vannak Jézus Krisztusok. Magyar Péter egyértelműen a jobb választás, és csak a Tiszának van esélye legyőzni történelmünk legkorruptabb kormányát.

febr. 13. 23:43
1 2 3
 11/21 Dongaben ***** válasza:
100%

Naaa! Felébredtünk? Jó látni, hogy egyre többen visszatérnek a "Való-Világ"-ba!

Akinek van saját kertje, az MIÉRT NEM HASZNÁLJA?

febr. 14. 18:56
 12/21 anonim ***** válasza:
65%

Nekem Magyar Péter nem szimpatikus De ez az én véleményem, azért nem szimpi mert

1. Azt mondta hogy Orbán lehetne az EU tanács elnöke

2. A fideszben barátai vannak

3. Nem akar elszámoltatást.

Lehet csűrni, csavarni, hogy mit hogy értett de ezeket ő mondta ki. És nem értem, hogy van az, hogy a Magyar Péter szimpatizásai nem hiszik el azt hogy ezeket Magyar Péter mondja, vagy nem hiszik el Magyar Péter szavait ? Olyan mintha az egész egy politikai/ media hack lenne (mondjuk vicces de így is hivatkozott magára Magyar Péter)

A Tisza Facebook oldala egyfolytában hazudik, múltkor azt állították, hogy ők az egyetlen párt akik a támogatóiból tartják fent magukat. De ez nem igaz. Rengeteg párt van még akik ezt csinálják.

Én a Mi hazánktól fogok várni rendszerváltást akik nyíltan nem szimpatizálnak Orbánnal, és akarnak elszamoltatást.

febr. 14. 19:39
 13/21 anonim ***** válasza:
35%

"Van alternativa, es hidd el lesznek is emberek, program is"

Ez egyelőre akkora vicc, hogy valaki mindennap ki is írja ide a kérdést, hogy ma se tudtuk meg mi Magyar Péter programja xdd

febr. 14. 19:42
 14/21 A kérdező kommentje:

12) a harmadik pontra reflektálnék. Hallgasd vissza a partizános interjúban mit mondott. Azt mondta, hogy az elszámoltatás valójában politikai lozung, ami tény. Mert eddig soha nem volt ilyen a rendszerváltás óta. Na meg egy jogallamban ez valóban nem a kormány teljeskörű feladata.

Nem tudom amúgy milyen fideszes barátokra gondolsz.

Az hogy Orbánt nem mindig rossz színben tünteti fel az pedig egy politikai strategia. Fideszest aligha lehet atcsabitani, ha csak arrol szol a politika h O1G. Egyebkent meg MP posztjainak 90% Orban lejaratasarol es a rendszerenek kritizalasarol szol.

febr. 14. 19:53
 15/21 anonim ***** válasza:
83%
14es kérdező persze benne van a pakliban amit mondasz. Hogy vajon Magyar Péter nem Fideszes. Valószínűleg ez sose fogjuk meg tudni.
febr. 14. 20:11
 16/21 anonim ***** válasza:
74%

Utolsó és a Fidesznek ebből mi a haszna?

A régi ellenzéket szétkapta Magyar.

Ha nincs Magyar Péter most lenne egy:

15 százalékos DK

15-20 százalékos Mi Hazánk

5 feletti MKKP

Ez Orbánnak százszor jobb, mint ami most van.

febr. 15. 13:35
 17/21 anonim ***** válasza:

16-os. Az a haszna, hogy így se a dk se a mhm, se más párt ne válts le a fidesz. Hiszen ha ők maguk indítják az ellenzéket nincs mitől tartani.

(A Mi hazánk párszor oda nyúlt már a Fidesznek)

febr. 16. 01:10
 18/21 anonim ***** válasza:
Ez a mindenáron kormányváltás ezzel a magyar nevűvel olyan mintha a moslékot most vödörből kéne enned,de jövőre inkább kádból ennéd.Nagy változás lenne,ugye?
febr. 16. 11:32
 19/21 anonim ***** válasza:
18-as az EU-ban úgy cserélgeti a kormányokat, mint más az alsógatyáját, és 2010-től jobban fejlődtek önmagukhoz képest, mint Magyarország, ahol teljhatalmon van meg rendeleti kormányzás.
febr. 16. 11:36
 20/21 anonim ***** válasza:
56%
19 Hagyjátok már a fszba ezt a tejhatalom hülyeséget..ha a szarosnak 2/3-a lenne akkor pont annyi hatalma lenne mint most a kormánynak.Ja,az maga lenne a demokrácia,ugye?
febr. 16. 11:44
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!