Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A fideszesek szerint rendben...

A fideszesek szerint rendben van a 1700 milliárdos költségvetési hiány?

Figyelt kérdés
Ez a GDP 10%-ka, csak engem zavar, hogy mindjárt becsődöl ez a szar ország?

2023. júl. 7. 12:16
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:
81%
Mégegyszer leirom, sehol sem találtam arra vonatkozó hiteles információt, hogy 200%-os GDP arányos államháztartási hiánynál lehet államcsődöt jelenteni. Nincs erre vonatkozó hiteles információ.
2023. júl. 7. 13:25
 22/43 anonim ***** válasza:
88%

Ez hülyeség, főleg úgy, hogy arról magyaráznak a fideszesek, hogy Gyurcsány csődbe vitte az országot, miközben nem volt 200%-os államcsőd.

Nincs rá szám, az a definíció van, amit te is hoztál.

Pl. az, hogy az állam nem akart biztosítást fizetni a tűzoltóknák már olyan alapvető kiadás csökkentő tétel, ami utal államcsőd közeli helyzetre.

Államadósság tekintetében erről azért nem lehet beszélni, mert függ, hogy meddig hajlandó kölcsönt adni egy bank az államnak. A japán államadósság bőven 200% felett van, de mivel egy megbízható, gazdaságilag erős országról van szó, így szívesen adnak nekik kölcsönt.

Ezzel szemben pl. Olaszországban 130% körül van és már ott azért elég rossz a helyzet ilyen szempontból.

2023. júl. 7. 13:30
 23/43 anonim ***** válasza:
0%

Hitelesnek gondolom az számít amit te elhiszel.

A Google nem váltja fel az oktatást és a tapasztalatot.

2023. júl. 7. 13:31
 24/43 anonim ***** válasza:
23%
Nem állhatunk rosszul, ha az EU nem fizet, de extra befizetést vár tőlünk. Jól sejtem hogy ez már Uzsora Unió?
2023. júl. 7. 13:31
 25/43 anonim ***** válasza:
100%

23, nem bármilyen közgazdasági intézet adatait elhiszem, ahol le van irva, hogy 200%os GDP arányos államháztartási hiánynál lehet csak csődöt jelenteni. Bármilyen hivatkozást elhiszek, ahol ez le van irva és el van magyarázva, hogy miért. Én fél óra alatt sehol sem találtam ilyen adatot.

Nincs rá találat, hogy 200%-os államháztartási hiánynál lehetne csődöt jelenteni csak.

2023. júl. 7. 13:33
 26/43 anonim ***** válasza:
0%

Japan megbizhato, Olaszorszag nem, ez szep volt :D :D :D

2023. júl. 7. 13:34
 27/43 anonim ***** válasza:
86%

Ennek egy az, hogy értelme nem volt, de sokkal inkább csak magadat tetted nevetségessé azzal, hogy nem állítottál semmit.

Igen, a bankoknak Japán gazdasági szempontból egy hosszú távon megbízható, gazdaságilag stabil ország.

A világon a yen a 3. deviza forgalom tekintetében. Még a kínai yüan-nál is sokkal jobb helyzetbe van, pedig tized akkora a lakossága.

Japánban hatalmas bizalom van gazdasági szempontból.

2023. júl. 7. 13:47
 28/43 anonim ***** válasza:
0%

Az unio 4. legerosebb gazdasagaban nem biznak, oke :D :D

2023. júl. 7. 13:55
 29/43 anonim ***** válasza:
100%

Olvasásra alkalmatlan személyek kerüljék a netet. Két országot hasonlítottam össze és Japánhoz képest igen, Olaszország rosszabb helyzetben van.

Legalább annyi eszed lenne, hogy 30 másodperces keresést megejts, hogy ne tűnj teljesen ostobának a kérdésben:

[link]

2023. júl. 7. 14:05
 30/43 anonim ***** válasza:
100%
Ez szerintük így van rendjén, mert ez is még az emútnyócévehibázottgazdaságpolitikájának a maradványa, meg a Gyúúúrcsán-probléma-, és az Ájemef-maradványproblémája még 2002-2010-ből, tehát nem mostani probléma, hisz a zemberek is ezt akarták, hogy így legyen, amire áldását adta Soros is..
2023. júl. 7. 14:12
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!