Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Fideszesek, ti milyen elmebeli...

Fideszesek, ti milyen elmebeli bűvésztrükkel győzitek meg magatokat, hogy ez így rendben van?

Figyelt kérdés

Lengyelországban chipgyárat építenek. Több haszon, értékesebb megtermelt áru, jobb kapcsolódás a nyugati piacgazdaságokhoz. [link]

Nálunk putri kínai akksigyárakba hozzák majd a türkmén meg kínai vendégmunkásokat, és még a magyar állam ad ki 300 milliárd forintot, hogy legalja munkát végezhessen az a pár magyar, aki a migránsok mellett odafér a futószalaghoz.

2023. jún. 17. 20:41
A kérdező szavazást indított:
Az akksi nagyobb mint a chip, és a méret a lényeg
Mikrochips? Nasigyártással a fasorba sincsenek a lengyelek
Ha Doktor Miniszterelnök Úr mondja, akkor biztos jobb savat szívni az akksigyárban, mint chipet gyártani
Fideszes vagyok, nem gondolkodom, ezért nem kell meggyőznöm magam
18 szavazat
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
22%
Ez nem verseny, nyilván jobb lenne a chip gyár.
2023. jún. 17. 20:42
 2/17 anonim ***** válasza:
24%
Az akksigyárak nagyon jók, idevonzzák az egész autóipart. Buta vagy.
2023. jún. 17. 20:43
 3/17 anonim ***** válasza:
27%
Ez így nincs rendben, de ha Klári nyer megpróbálja idehozni a chipgyárat ês a béreket is felemeli.
2023. jún. 17. 20:44
 4/17 anonim ***** válasza:
75%
Ugyan én már kiábrándultam a Fideszből egy ideje, de az ilyen kérdéseket látva nem csodálkozom, hogy sokan jobban utálják a gőgös ellenzékieket, mintsem hogy rájuk szavazzanak.
 5/17 anonim ***** válasza:
49%
Nyilván chipgyár kell és nem aksi gyár.
 6/17 anonim ***** válasza:
0%
Ez így nincs rendben.
2023. jún. 17. 20:46
 7/17 anonim ***** válasza:
Semmilyennel,, tudom hogy ez így nincs rendben.
2023. jún. 17. 20:47
 8/17 anonim ***** válasza:
75%

Mind a két fajta gyárba ugyanolyan tömegtermelés folyik. Csak biorobotok kellene a gyártósorok mellé. Semmi innováció, minimális hozzáadott érték.

Meg lehet nézni egy tajvani chip gyárat.

2023. jún. 17. 20:48
 9/17 anonim ***** válasza:
2023. jún. 17. 20:49
 10/17 anonim ***** válasza:
42%

Mutatom a bűvésztrükköt.

Erősen koncentrálok. Ott rohadjon meg gyurcsány a nejével és a haverjaival ahova való. Ha vele akarjátok leváltani a fideszt akkor minden választásra elmegyek ahol ezt meg lehet akadályozni.

2023. jún. 17. 20:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!