Fideszesek, ti milyen elmebeli bűvésztrükkel győzitek meg magatokat, hogy ez így rendben van?
Lengyelországban chipgyárat építenek. Több haszon, értékesebb megtermelt áru, jobb kapcsolódás a nyugati piacgazdaságokhoz. [link]
Nálunk putri kínai akksigyárakba hozzák majd a türkmén meg kínai vendégmunkásokat, és még a magyar állam ad ki 300 milliárd forintot, hogy legalja munkát végezhessen az a pár magyar, aki a migránsok mellett odafér a futószalaghoz.
elsősorban a gyártócég dönti el hogy hova épít, és nem egy ország állama, de kettejük közös döntése is egyben, szerintem.
gondolom hogy magyaro akkugyárra adott pályázatot, de lehet chipre is csak nem ezt választotta a gyártó cég.
a cikk címe feltételes módban van, ez még nem jelenti hogy meg is fog épülni.
nem vagyok fideszes, így én nem győzködöm magam.
de szerintem a fideszesek azzal győzködik magukat hogy az ilyen ellenzék szekta fanatikusok értelmi szintje még talán alacsonyabb mint egy fidesz fanatikusé.
még nem biztos hogy megépül, de te már állítod hogy megépül, ez a komolytalan név, meg ilyen ócska kérdés. a chip gyártás sem egy 0% káros anyag felhasználású folyamat, ott is vannak vegyszerek. kicsit azt látni hogy butácska vagy.
Chipgyár vagy aksigyár, mindegyik egy szennyező sz_r, ahol biorobotok dolgoznak.
Hidd el a lengyeleknél sem értékteremtői k+f munka fog menni abban a gyárban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!