Ez így rendben van?
Figyelt kérdés
"Hiába az alacsonyabb piaci árak, a kormány május után sem módosítja az átlag felett fogyasztókra vonatkozó lakossági piaci árat."2023. ápr. 6. 13:34
1/7 anonim válasza:
Nagyon sok, rengeteg momentum volt ebben a tájékoztatóban, ami miatt csak fogom a fejem és nem hiszem el, hogy ez nem álom. Még mindig sötét jövő elé néz a magyar. De csak hagyjátok nyugodtan...
2/7 NTBS válasza:
Igen. Ha felfelé menne az ár, ahhoz mit szólnál?
3/7 anonim válasza:
Hát erre szavazott a többség,ez van.
4/7 anonim válasza:
Jó én nem panaszkodom mert limit alatt vagyok és minimális amit fizetek.
5/7 anonim válasza:
Dehogy van rendben. Előtte hat évig fizettünk magasabb árat a gázért rezsicsökkentés címén, mint amit a világpiaci ár indokolt volna, de az sem zavart senkit, mert cserébe lehetett utálni másokat. :D
6/7 anonim válasza:
Figyelj hat hamburger árát fiztem havonta gázra fűtésre főzésre, szerintem ez rendben van.
7/7 anonim válasza:
Nincs rendben az hogy idén 700.000-el kellett többet fizetni a gazért hogy 2 fokkal hidegebb volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!