ez talán a legpontosabb, amit az államcsőddel kapcsolatban találtam és itt megvan jegyezve, hogy a magas GDP arányos hiányból alakúl ki a csőd, de itt sincs megemlitve a 200%-os szám, csak az, hogy 75% felett, már magas.
Túrom a netet, de sehol sem látok olyan definiciót az államcsődre, hogy az 200%-os államháztartási hiánynál állna be.
2023. júl. 7. 12:54
16/43 anonim válasza:
Oda van írva, hogy államadósság :)
2023. júl. 7. 12:57
17/43 anonim válasza:
16, és? :)
államcsőd definiciójára vagyunk kiváncsiak, nem az államadóságra.
2023. júl. 7. 13:01
18/43 anonim válasza:
Az a grafikon mutatja meg, hogy miért vagyunk távol a csődtől.
2023. júl. 7. 13:08
19/43 anonim válasza:
De nem baj ha ezt nem érted :)
2023. júl. 7. 13:08
20/43 anonim válasza:
Az eredeti kérdésem úgy szólt, hogy mikor vagyunk közel az államcsődhöz, ha nem most. A válasz az volt erre a kérdésre, hogy akkor, ha 200% körül van a GDP arányos államháztartási hiány. Én rákérdeztem, hogy ez, hol van leirva pontosan, de tovább megyek, mert az elmúlt 30 percben túrtam a netet ezért az adatért, de sehol sem láttam leirva, hogy az államcsőd az 200% környék GDP arányos államháztartási hiánynál lehet jelenteni. Erre kapok egy grafiktont az aktuális államháztartási hiányról. Akárhány mosolygós szmájlit fogok erre kapni sem értem, hogy miért. Nem az aktuális államháztartási hiányról volt szó, hanem az államcsődről.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!