Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért hiszi azt a baloldali...

Miért hiszi azt a baloldali szavazók többsége, hogy aki a Fideszre szavaz mind tudatlan és ostoba?

Figyelt kérdés
Ennyire erős a baloldali propaganda?

2023. júl. 2. 09:49
1 2 3 4 5 6 7
 51/61 anonim ***** válasza:
17%

Idézet és felsorolás!

Tegyél már köztük különbséget, és tényleg ne játszad el a hülyét!!! Ha ennyire sem vagy képes, akkor a nyelvvel neked vannak problémáid, nem nekem!

Jellemző rátok, okoslibsikre, hogy semmire sem vagytok képesek! Ezért álltok ott, ahol...

De nekem mindegy! Éljen boldogan nagyképűségedben! Úgy gondolom, hogy a május eleji búza kalászainak stádiumában vagy!

2023. júl. 7. 15:14
 52/61 anonim ***** válasza:
84%

"Idézet és felsorolás!"

Én tettem, csak nem sikerült felfognod.

Ha felsorolsz valamit és ugyanazt a hibát elköveted idézőjel nélkül, akkor az a te hibád. Ha idézőjel nélkül akarod írni, akkor helyesen kell és melléírod, hogy mi volt a hiba, pl. hazaáruló különírva.

"Tegyél már köztük különbséget, és tényleg ne játszad el a hülyét"

Itt egyedül te vagy hülye. Most másodszor kell leírnom neked, hogy felsorolás esetén ugyancsak kell idézőjel, ha ugyanazt a hibát el akarod követni.

"Éljen boldogan nagyképűségedben"

Jah, leírni az igazat, az nagyképűség. :DDDDDDDDD

Hát, igen, ilyen hazaárulókkal, mint te nem mindennap van dolga az embernek.

2023. júl. 7. 15:18
 53/61 anonim ***** válasza:
15%

52!

Ez már tényleg csúcs! Azt, hogy valaki nem tud különbséget tenni a felsorolás és idézet közt, még hagyján! De ez alapján valakit hazaárulónak nevezni, még szerintem a kevésbé ostoba libsiknél is kiverné a biztosítékot! Nem vagy te véletlenül a Kalácson Geli? Vagy az atomnapfizikus Fegyőr Bandi? Mert ha igen, elnézem neked!

Milyen jó lenne veled egy sör mellett beszélgetni, kedves májusi búzakalász! Mennyi ostobaságon röhöghetnék folyamatosan!

2023. júl. 7. 15:34
 54/61 anonim ***** válasza:
86%

"a felsorolás és idézet közt, még hagyján"

Tekintve, hogy nem zárják ki egymást, így csak a fogyatékosok beszélnek arról, hogy különbséget kell tenni.

"De ez alapján valakit hazaárulónak nevezni, még szerintem a kevésbé ostoba libsiknél is kiverné a biztosítékot"

Hát, igen, amikor valaki olyan ostoba, hogy nem érti mire célzok, akkor ilyeneket böfög fel. :DDDDD

2023. júl. 12. 08:07
 55/61 anonim ***** válasza:
84%
A vidék, az iskolázatlanok, a világ folyását nem értők, a rettegők, az irigyek, a saját maguk szerint sosem hibázók, az örökös sértettek és áldozatok, az apátiába süllyedtek, a nihilisták a FIDESZ támaszai.
2023. júl. 12. 09:09
 56/61 anonim ***** válasza:
17%
Ez olyam , mint a Thai állami cégek wci. Nem lehet lehuzni , mert a wc-s néni nem csak állandóan a férfiak hímvesszőjenek a méretét nézi és jegyzeteli mivel a királynak kicsi ,hanem a szart is összeszedi és viszik a királynak és az és a Magyar felesége és a zsidó és a neszek azt eszik.
2023. júl. 12. 18:40
 57/61 anonim ***** válasza:
25%
Cenzúra
2023. júl. 12. 18:40
 58/61 anonim ***** válasza:
0%
Csak a fenn zajló vitához egy rövid megjegyzés: A naperőmű=atomemnergia hangoztatók világából furcsa másokat lehülyézni, lebirkázni! 😂
2023. júl. 14. 09:48
 59/61 anonim ***** válasza:
88%
Van aki érdekből szavaz a fideszre mint például a sógorom hogy jól menjen a vállalkozása és azt higyjék mekkora Fideszes közben pedig szidja őket négyszemközt meg minden hogy mekkora birkák meg buzeránsok.
2023. szept. 8. 04:24
 60/61 anonim ***** válasza:
82%
A főnököm azért fifesz szavazó,mert egy tekintélyelvű barom aki azt mondja,hogy nem tudja nem elismerni milyen "profin" uralták le az egész országot...
2023. szept. 8. 04:29
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!