Miért hiszi azt a baloldali szavazók többsége, hogy aki a Fideszre szavaz mind tudatlan és ostoba?
Idézet és felsorolás!
Tegyél már köztük különbséget, és tényleg ne játszad el a hülyét!!! Ha ennyire sem vagy képes, akkor a nyelvvel neked vannak problémáid, nem nekem!
Jellemző rátok, okoslibsikre, hogy semmire sem vagytok képesek! Ezért álltok ott, ahol...
De nekem mindegy! Éljen boldogan nagyképűségedben! Úgy gondolom, hogy a május eleji búza kalászainak stádiumában vagy!
"Idézet és felsorolás!"
Én tettem, csak nem sikerült felfognod.
Ha felsorolsz valamit és ugyanazt a hibát elköveted idézőjel nélkül, akkor az a te hibád. Ha idézőjel nélkül akarod írni, akkor helyesen kell és melléírod, hogy mi volt a hiba, pl. hazaáruló különírva.
"Tegyél már köztük különbséget, és tényleg ne játszad el a hülyét"
Itt egyedül te vagy hülye. Most másodszor kell leírnom neked, hogy felsorolás esetén ugyancsak kell idézőjel, ha ugyanazt a hibát el akarod követni.
"Éljen boldogan nagyképűségedben"
Jah, leírni az igazat, az nagyképűség. :DDDDDDDDD
Hát, igen, ilyen hazaárulókkal, mint te nem mindennap van dolga az embernek.
52!
Ez már tényleg csúcs! Azt, hogy valaki nem tud különbséget tenni a felsorolás és idézet közt, még hagyján! De ez alapján valakit hazaárulónak nevezni, még szerintem a kevésbé ostoba libsiknél is kiverné a biztosítékot! Nem vagy te véletlenül a Kalácson Geli? Vagy az atomnapfizikus Fegyőr Bandi? Mert ha igen, elnézem neked!
Milyen jó lenne veled egy sör mellett beszélgetni, kedves májusi búzakalász! Mennyi ostobaságon röhöghetnék folyamatosan!
"a felsorolás és idézet közt, még hagyján"
Tekintve, hogy nem zárják ki egymást, így csak a fogyatékosok beszélnek arról, hogy különbséget kell tenni.
"De ez alapján valakit hazaárulónak nevezni, még szerintem a kevésbé ostoba libsiknél is kiverné a biztosítékot"
Hát, igen, amikor valaki olyan ostoba, hogy nem érti mire célzok, akkor ilyeneket böfög fel. :DDDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!