Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért hiszi azt a baloldali...

Miért hiszi azt a baloldali szavazók többsége, hogy aki a Fideszre szavaz mind tudatlan és ostoba?

Figyelt kérdés
Ennyire erős a baloldali propaganda?

2023. júl. 2. 09:49
1 2 3 4 5 6 7
 11/61 anonim ***** válasza:
83%

Mert ez látszik. A többség tudatlan, és ostoba, de van egy vékony réteg, aki ténylegesen jól is jár a fideszhatalomból.

A fideszesek folyamatosan mindenben elbuknak az életben, egy önigazolás az, hogy a pártjuk , vagy (pl foci)csapatuk nyer, ami kis elégtételt jelent nekik a nem jó életük miatt

2023. júl. 2. 10:21
 12/61 anonim ***** válasza:
85%

A fidesz szavazók többsége tudatlan és ostoba

Nem véletlenül vitte le a tanköteles kort 16 évre a fidesz

Az se véletlen, hogy már nem kell nyelvvizsga a diplomához

A fidesz abban érdekelt hogy a választói buták legyenek

2023. júl. 2. 10:24
 13/61 anonim ***** válasza:
91%
Mivel a minielnök inkább disznótorokon meg gumicsizmában pózol nem pedig mondjuk színházban egyértelművé teszi,hogy milyen rétegnek politizál.
2023. júl. 2. 10:26
 14/61 anonim ***** válasza:
90%
Erre példa facebook fidesz hír oldalai és csoportok fideszes hozzászólások.
2023. júl. 2. 10:27
 15/61 anonim ***** válasza:
100%

Ugyan nem vagyok baloldali szavazó, de válaszolok.

Mert 13 év és 2/3 után, nem annyit kéne tudni mondania a Fidesznek, hogy "Gyurcsány" meg "2010 előtti 8 év" meg "háborús infláció" meg "a szemét EU nem küldi a pénzt" hanem már kéne felzárkóznunk Ausztriához, eredményeket kéne felmutatnunk. Ehhez képest normális emberben, inkább azok a kérdések fogalmazódnak meg, hogy ki fog a gyerekemnek 3-4 év múlva pl. fizikát meg biológiát tanítani? El fognak-e látni időben, ha kórházba kerülök, egyáltalán lesz-e orvos, aki ellát? Meg tudok-e élni jövő ilyenkor? Meddig fognak még a boltban az ákar drágulni? Milyen jövőképet tudok felvázolni a gyerekekmnek?

Mert engem ezek a kérdések sokkal jobban érdekelnek, mint az, hogy mit mondott Gyurcsány 16 évvel ezelőtt, és akinek az általam feltett kérdésekre tökmindegy a válasz, csak annyi a lényeg, hogy hurrá, nem a baloldal kormányoz, arra nagyon nem lehet mást mondani, mint azt, hogy hót sötét.

2023. júl. 2. 10:34
 16/61 Koplárovics Béci ***** válasza:
91%

"Miért hiszi azt a baloldali szavazók többsége, hogy aki a Fideszre szavaz mind tudatlan és ostoba?"

A személyes tapasztalatom alapján 97%-uk az. Fidesz-kommunikáció alapján ez azt jelenti, hogy mind.

2023. júl. 2. 10:55
 17/61 anonim ***** válasza:
92%

Mert a fideszes szavazók vagy a rendszert kiszolgáló haszonlesők (ők vannak kevesebben, de érthetö, miért szavaznak, mert jól megélnek a rendszerböl), vagy a szektás személyi kultusz miatt megzápult agyú, buta jobbágyok. Évről évre egyre rosszabb az országnak, mégis éltetik Orbánt. Ilyet értelmes és okos ember nem tesz, ha nem haszonélvezője a haza romba döntésének.

Összefoglalva tehát: az átlag fideszes szavazó, vagy gerinctelen, vagy ostoba.

2023. júl. 2. 11:03
 18/61 anonim ***** válasza:
92%
A Fidesz szavazók nagyobb része ostoba a maradék része meg hazaáruló. A Fidesz az egy bűnszervezet aki ezt nem lássa az valóban ostoba.
2023. júl. 2. 11:08
 19/61 anonim ***** válasza:
100%

Kedves kérdező, ne haragudj de nehéz nem hülyének nézni a fideszeseket miután rendszeresen azt látod hogy a valódi problémákat (infláció, egészségügy, oktatás) el bagatelizálják, és helyette rágódnak valami köztévén bedobott gumicsonton mint a meleg óvodások.

Technikailag nem lehet vitázni velük érdemben mert mindennek az lesz az alfája és omegája hogy "Gyúcsány!!", és a legszebb rész, hogy sok Fideszes szavazó látszólag 100%ban azonosul a pártjával, mindegy azok mit csinálnak, akkor is ha az ő manyupját vagy megtakaritásait nyúlják le, nembaj, legalább nem baloldal.

Persze tisztában vagyok azzal, ahogy előttem is írták hogy van olyan fideszes aki egyszerűen jól jár a rendszerrel, és ez érthető, sőt azt is megértem miért mondja valaki hogy nincs alternatíva, de akkor is, miután 10 fideszes kommentből 9 kb egy 12 éves szintjén megragadt ilyen "nyenyenye az én apukám megverné a tied!" szöveg, vagy valami random beröffenés hogy "mert elkúrták és alkalmatlan!!!!" elég nehéz nem úgy gondolni rájuk mint egy csoportra ahol a döntő többség nagyon ostobának tűnik.

2023. júl. 2. 11:34
 20/61 anonim ***** válasza:
92%
A 20. Válaszomhoz még hozzátenném hogy úgy írom ezt, hogy 2014-15ben még kifejezetten jobboldali voltam, és a mai napig nem értek egyet sokmindennel amit a baloldal képvisel, de az elmúlt 8-9 évben egyszerűen teljesen kiábrándultam abból amivé a "trumpism"/"qanon"/"altright" tették a jobboldalt. És komolyan mostanra az egyik mondatában iszlám fanatikusokat védő a másikban meg már hirtelen melegbarát baloldal is konzekvensebbnek, hitelesebbnek tűnik mint a magát jobboldalinak hívó szélsőséges konteós irányzat ami ahelyett hogy érdemben tenne a kultúránk fennmaradásáért és megőrzéséért, inkább valami elképzelt ellenséget kerget.
2023. júl. 2. 11:44
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!