Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért hiszi azt a baloldali...

Miért hiszi azt a baloldali szavazók többsége, hogy aki a Fideszre szavaz mind tudatlan és ostoba?

Figyelt kérdés
Ennyire erős a baloldali propaganda?

2023. júl. 2. 09:49
1 2 3 4 5 6 7
 31/61 anonim ***** válasza:
87%

Mert igaz. Ha nem lenne igaz, akkor nem nyelték volna be azt sem, hogy háborús infláció van és fideszesekből az utcán lenne több 10 ezer ember. Hol vannak ezek, ha képesek gondolkodásra?

Nem csak azért lehet tüntetni, hogy másik kormány legyen, hanem nyomás gyakorlás miatt is.

De személyes tapasztalatom is ilyen. Vidéki vagyok szóval környezetemben is van fideszes, de egyéb városi fórumokon is találkoztam már és egy se volt még értelmes.

Amikor kijött a Szájer ügy és 3 napig nem írta meg a fideszes média, hogy mit kell mondani, akkor az egyik fideszes ismerősöm 3 napig nem tudott rá mit mondani és miután megírták, szó szerint visszamondta a médiában megírtakat, hogy ez magánügy. Érted, egy bűncselekmény, az magánügy...

2023. júl. 4. 11:17
 32/61 anonim ***** válasza:
23%

Az itt kommentelő sok libsi pl. azzal is érvel, mert meg vannak fizetve! De hisz a dollárok nem hozzájuk gurultak...!!!

Meg hogy tudatlanok! Ne máááá! Annyi ballibsi politikus van, akik csak Orbán-fóbiájukból élnek (mert a tudatlan szavazóiknak ez elég!), hogy Dunát lehetne velük rekeszteni! Vagy belőlük árvíz ellen gátat építeni...!

2023. júl. 4. 12:47
 33/61 anonim ***** válasza:
87%

"azzal is érvel, mert meg vannak fizetve! De hisz a dollárok nem hozzájuk gurultak...!!!"

Igen, a több milliárd euró az nem a fideszhez ment, ami még elég sem volt nekik, mert orrba-szájba vettek fel még hiteleket is.

"Meg hogy tudatlanok! Ne máááá! Annyi ballibsi politikus van, akik csak Orbán-fóbiájukból élnek"

Ha ebből olyan jól meg lehetne élni, akkor nem a fidesz körül emelkednének ki a milliárdosok, hanem az ellenzékből.

2023. júl. 4. 12:49
 34/61 anonim ***** válasza:
0%
30 tipikus példája annak mikor nem tud valakin fogást találni és totál értelmetlen dolgokba köt bele, arra nem gondolva hogy nem nyelvtandolgozatot írnak itt az emberek. :D
2023. júl. 4. 14:23
 35/61 anonim ***** válasza:
85%

"tipikus példája annak mikor nem tud valakin fogást találni"

Nem én vagyok a #30-as, de nagyon ostobának kell lenned, ha azt hiszed erről van szó.

Azért ignorálta mindenki, mert felböfögött 3 mondatot bizonyíték nélkül. Ez azzal egyenértékű, mintha azt írta volna le, hogy lapos a Föld.

Ostoba és mindenki ignorálta. Ennyi. Gyakorlatilag felesleges érdemben válaszolni, mert nem is volt értelme annak, amit írt.

2023. júl. 4. 14:30
 36/61 anonim ***** válasza:
84%

Az orszag sokkal rosszabb helyzetben van:

- a maganyugdijpenztarat lenyultak

- az euro arfalyoma magas

- az egeszsegugy romokban

- az oktatas romokban

- nalunk 2 eve epitettek uj utat: mar tonkrement!

- az inflacio a legmagasabb europaban

- az ertelmes fiatalok tomegevel hagyjak itthon az orszagot

Na, ha ezutan is a fideszre szavazol, akkor ket eset lehetseges

- a fidesz rezsim egyik haszonelvezoje vagy es mint ilyen haza arulo

- buta vagy mint a sotet ejszaka

2023. júl. 4. 14:33
 37/61 anonim ***** válasza:
33%

Előző!

Pofátlanság valakit ilyen helyesírással lebutázni!

Gondolom, te még nem hagytad "itthon" az országot!

2023. júl. 5. 01:15
 38/61 anonim ***** válasza:
69%

Milyen helyesírása van? Egyértelműen nem magyar billentyűzete van, pl. azért mert elhagyta az országot és külföldön vett gépet, de ettől még teljesen korrekt helyesírása van.

De ha már ezen a szinten kommunikálunk. Pofátlanság valakinek a helyesírásába belekötni, amikor nem is a helyesírásával van gond, csak simán más billentyűzete van.

A melóban használt laptop-omon nekem is angol billentyűzet van, szóval ez még Magyarországon is simán előfordul.

2023. júl. 5. 01:19
 39/61 anonim ***** válasza:
36%

Haza áruló, itthon hagyni az országot, ...utat: már ..., európában.

Habár európát én is kis e-vel szoktam írni, de azért, mert csalódtam benne... A kommentelő meg bizonyára nem ezért írta kis e-vel!

De kár volt megszólalnod, mert te sem vagy tisztában a helyesírással! Én nem az ékezetek hiányát kritizáltam, habár szerintem az is megoldható lenne, amennyiben valaki nem lusta és tiszteli saját anyanyelvét!

Mert azért nem mindegy, hogy elszáradt a szára, vagy elszáradt a szara! De az sem, hogy tökös gyerek, vagy tokos gyerek!

2023. júl. 5. 01:53
 40/61 anonim ***** válasza:
76%

Nem azon kell vitatkozni, hogy milyen a helyesírása, hanem arról, hogy mit írt a 36-os.

De ezeket a tényeket a fidesz trollok sem tudják vitatni.

2023. júl. 5. 08:00
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!