Miért hiszi azt a baloldali szavazók többsége, hogy aki a Fideszre szavaz mind tudatlan és ostoba?
"De kár volt megszólalnod, mert te sem vagy tisztában a helyesírással"
De te aztán nagyon: "Haza áruló"
Hát, gratulálok te zseni. :DDDDD
"Mert azért nem mindegy, hogy elszáradt a szára, vagy elszáradt a szara"
Ahogy ez se mindegy, hogy villa mos vagy villamos. Neked mégse sikerülte helyes leírnod a hazaárulót.
"te sem vagy tisztában a helyesírással"
Amúgy erre visszatérve, de, helyes, amit írtam.
"Haza áruló, itthon hagyni az országot, ...utat: már ..., európában"
És erre visszatérve.
Valójában azok pattognak azon, hogy ki hol van, illetve milyen a helyesírása, akik nem szeretik az országot.
Normális esetben, ha tényleg szereted az országot, akkor leszarod, hogy hogy ír vagy hol van, mivel Amerikából, Japánból és Dél-Afrikából is lehet szeretni Magyarországot.
Ezt akkor nem vagy képes elfogadni, ha neked komplexusod van és valójában nem szereted az országot, ezért úgy kell legitimálnod magadat, hogy másba kötsz bele ilyenekkel.
Elég szánalmas, nem mondom.
Itt ez a kérdés kérdező.
https://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__12..
Szerinted miért?
41-es!
Most akartad játszani az okos libsit! Nagyon melléfogtál! A "haza árulót" nem én írtam helytelenül. A kritizált komment helyesírási hibáit én csak felsoroltam, te nagyokos! Mielőtt belepofáznál valamibe, tájékozódj!
"Most akartad játszani az okos libsit! Nagyon melléfogtál! A "haza árulót" nem én írtam helytelenül."
De, mivel az eredeti kommente "haza arulo"-t írt. Te írtál "haza áruló"-t, egyrészt.
Másrészt, ha idézel valakit, akkor idézőjelek közé kell tennie, szóval még ha el is fogadom ezt az izzadtságszagú felvetést, akkor sem sikerült az írásjeleket megfelelően használnod, kis migráns. :)
"A kritizált komment helyesírási hibáit én csak felsoroltam, te nagyokos! Mielőtt belepofáznál valamibe, tájékozódj!"
Nézd, azért mert ostoba vagy, nekem nem kell tájékozódni.
Parancsolj, legalább tanulj meg magyarul mielőtt írsz: [link]
Igen, ostobák, nem mintha az ellenzéknek lenne programja. A bicikliút, méhlegelő... ostobaság.
Lesz még olyan mint 90-ben amikor közölték hogy minden magyar ember 2 millió forinttal tartozik a nyugatnak, 20 ezres havi fizetéssel lestek egymásra az emberek hogy na de 30 évig aztatot mondták hogy dübörög a szocializmus!
Pincében nevelt narancs helyet van aksigyár!
46-os okostojás (09:21)!
Te főostoba fajankó!
Én nem idéztem, hanem felsoroltam a kritizált szöveg gazdája által elkövetett hibákat! És éppen azért nem tettem idézőjelbe, mert akkor "haza arulo"-t kellett volna írnom, viszont így a válaszomból kiderül, hogy én nem az ékezetek hiányát tekintettem hibának, azt csak lustaságnak, meg egy nyelvvel szembeni tiszteletlenségnek tartom!
Továbbra is egy libsi fajankót játszol (ahelyett, hogy elismernéd, hogy nem tájékozódtál belepofázásod előtt!), ami nem nagy feladat, mert tökéletesen rád szabott szerep!
Ki is az ostoba? Az idézőjelek (nem)használata nem azt jelentik, hogy valaki tud-e magyarul, vagy sem!
"Én nem idéztem, hanem felsoroltam a kritizált szöveg gazdája által elkövetett hibákat"
Igen, magyarul ezt idézetnek hívják, ha elköveted ugyanazt a hibát, de persze te nem beszél magyarul.
"viszont így a válaszomból kiderül, hogy én nem az ékezetek hiányát tekintettem hibának"
Egyébként nem. Ha "haza árulót" írsz, akkor derül ki. Ha haza árulót írsz, akkor pedig te is, tőle függetlenül elkövetted ugyanazt a hibát.
Ha hibát sorolsz fel, akkor bizony kell az idézőjel, ellenkező esetben helyesen kell írnod, ha tudsz magyarul, de láthatóan nem tudsz.
"ahelyett, hogy elismernéd, hogy nem tájékozódtál belepofázásod előtt!"
Nézd, akárhogy csűröd, csavarod, nem tudsz magyarul.
Két opció van, ha valaki hibájára hivatkozol. Szó szerinti idézet idézőjelekkel, vagy te helyesen írod le, de melléírod a hibáját:
"haza áruló" vagy hazaárulót külön írtad.
"Ki is az ostoba? Az idézőjelek (nem)használata nem azt jelentik, hogy valaki tud-e magyarul, vagy sem!"
Te és de, ha KELL idézőjelet használni, de nem teszed, akkor bizony kiderült, hogy a magyar helyesírás szabályainak egy részét nem ismered.
Más szavakkal, nem beszélsz magyarul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!