Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért hiszi azt a baloldali...

Miért hiszi azt a baloldali szavazók többsége, hogy aki a Fideszre szavaz mind tudatlan és ostoba?

Figyelt kérdés
Ennyire erős a baloldali propaganda?

2023. júl. 2. 09:49
1 2 3 4 5 6 7
 1/61 anonim ***** válasza:
26%

Ezzel próbálják saját felsőbbrendűségüket kihangsúlyozni.

Illetve, ez csak önigazolás számukra.

2023. júl. 2. 09:50
 2/61 anonim ***** válasza:
69%
Mert így van
2023. júl. 2. 09:51
 3/61 A kérdező kommentje:

Ez sem egy konkrét válasz.

2023. júl. 2. 09:52
 4/61 anonim ***** válasza:
76%
Tudatlan, ostoba (a jelzőket hosszan lehetne sorolni..) anyagilag érdekelt és ennyi.folyamatosan csökken az életszínvonal és megy tönkre az ország, épeszű személyek ezt tapasztalják nap mint nap.
2023. júl. 2. 09:55
 5/61 anonim ***** válasza:
11%
Mert folyamatosan mindenben elbuknak, így önigazolásként ennyi maradt számukra, hogy legalább okosabbnak képzelik magukat másoknál. Amit mondjuk élesen cáfol hogy semmit sem képesek elérni...
2023. júl. 2. 09:57
 6/61 anonim ***** válasza:
85%
Én tudom, hogy sokan anyagi érdekből is szavaznak, mert a megélhetésüket, fizetésüket, munkájukat féltik, hogy mi van, ha változás lesz, de aki nem ebbe a rétegbe tartozik és "ideológiailag" szavaz rájuk, arra tényleg nincs jobb szó rá, mint a kérdésben megjelölt, bár én sem szeretem használni, de semmi más sem indokolja, logika alapján.
2023. júl. 2. 09:58
 7/61 anonim ***** válasza:
28%

Hát mert csak a berögzült szöveget tudják nyomatni:

"Az Óbán a legjobb, de a SorosmigránsGyúúúrcsán gonosz".

2023. júl. 2. 10:02
 8/61 anonim ***** válasza:
80%
Mert látjuk,hogy milyen emberek és mit művelnek.Öszintén szólva már azt sem értem,hogy a 98-02es első ciklusuk után hogy szavazhat rájuk értelmes ember.
2023. júl. 2. 10:04
 9/61 Jégszív ***** válasza:
86%

Aki művelt és okos, az ügyesen titkolja. Nem akarja, hogy kinézzék a nyájból. 😛 🐏🐑🐑🐑

De most komolyan!

Bárki tud említeni művelt, okos és főleg TISZTESSÉGES fideszes politikust...?

2023. júl. 2. 10:11
 10/61 anonim ***** válasza:
83%

A saját értelmiségüket is kiírtották rég,hogy ilyen bencsik meg bayer félék vegyék át a helyüket.

A 9est lepontozók meg vagy szenilisek vagy fiatalok mivel csak a lopások mértékét tekintve is 1000szeresen lekörözték az mszp/szdsz elődjüket.Amikor meg bukó lett a 2002es választás akkor gyakorlatilag mindent elloptak amit csak értek.

2023. júl. 2. 10:21
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!