Cigánykérdés! Ez megoldás lenne?
A cigányok rohamos szaporodása nem tesz jót az országnak.A segélyek csak serkentik szaporodásukat.
Olyan alkotmányos törvény kéne,amely kimondaná,hogy azok akik nem dolgoznak nem cak segélyt nem kapnak,hanem gyereket se vállalhanak.Sőt,aki segélyből él,gyereket nem vállalhat!És tudjuk ki éll segélyből!Ha viszont dolgoznának,mint mi,akkor már nem szaporodnának ennyire!
10:32-nek
kötelezö orvosi vizsgálatok rendszeresen és ha kell abortusz!
A válasz írója 85%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: 10-13 12:00
Megkérdezhetném, h mi a neve ennek a falunak??
Mellesleg min kuncogtál meg nevettél?
Szerinted ez olyan nevetséges?
1. Segélyt csak az kapjon, aki magyar állampolgár. Államilag finanszírozott ellátást szintén.
2. Megvonni a cigányságtól az állampolgárságot.
3. Kitelepítésük
4. Ha nem megoldható a kitelepítés, akkor börtönnel egybekötött kényszermunka (hogy megtanulja dolgoznia kell, nem lopni!)
5. Ha egy cigány követ el súlyos bűncselekményt, statáris eljárás.
Lehet hogy durva, de ez a magyar nép érdeke.
"kötelezö orvosi vizsgálatok rendszeresen és ha kell abortusz!"
Az orvosi vizsgálat semmit nem jelent, az nem védekezési módszer.
Az abortuszt pedig nem kényszerítheted rá senkire, akár magyar, akár cigány. Bocs, én sem vagyok romapárti, sem abortuszellenes, de ez már az emberi jogok olyan fokú lábbal tiprása, amit nem támogatok, bármilyen jó megoldásnak is hangzik.
Igencsak kiröhögném azt, aki nekem próbálná bemagyarázni, hogy majd ő eldönti, megtarthatom-e a gyerekem vagy sem. Az anyaságtól ugyanis senki nem foszthat meg egy nőt.
17:55-ös
Demokrácia az amugy is csak gyerekmese...
De nem ez it a lényeg..
Ha ilyen érzékeny vagy azok problémáira akik nem is akarnak változtatni,akkor te csak tovább türd öket!
Igenis realis dolog volna ez!
Ha mégis sikerülne szülni nekik,elvennénk a gyereket és segély se járna-akkor már nem is akarnénak annyit szülni!
Mig nem voltak igy kényeztetve a segélyekkel akkor nem szaporodtak igy!
De van más választásuk is:ELMENNI!
"Ha ilyen érzékeny vagy azok problémáira akik nem is akarnak változtatni,akkor te csak tovább tűröd őket! "
Meg lehet kövezni, de tudod erre mit mondok? Hogy én elsősorban EMBER vagyok, ahogy ők is, és csak ezután magyar és cigány. A demokrácia milyensége nem ad felmentést az erkölcs alól.
És honnan tudod biztosan eldönteni, hogy valaki segélyért szül-e vagy sem? Nem fair dolog ugyanúgy elvenni a gyereket attól, aki szívéből szeretne édesanya lenne, mint aki pénzéhségből.
A segélyrendszeren változtatni kellene, igen. De amíg van más megoldás, eszembe sem jutna olyan, hogy kötelező abortusz.
Mégegyszer !
Nem kell segély!!! Senkinek!
Se cigánynak, se magyarnak, se eszkimónak....
A segély konzerválja a szegénységet.
A segély konzerválja problémákat, de sosem oldja meg.
Ha van olyan cigány aki 100 rajkót szeretne, hát csinálja !
DE NE AZ ÉN PÉNZEMEN!!!!!!!!!
Ha elbírja tartani a purdét, mert jól bazsevál hát szaporodjon!
Egyébként nem abortusz kell, mert az nagyon drasztikus.
Elég lenne ha a cigányasszony, elköttetné magát, ha úgy látná, hogy elég a gyerekáldásból.
Na ezt a szolgáltatást ingyen adnám nekik.
Mellesleg vehetnénk példát Kínától is, ahol törvényekkel, következetesen megakadályozták a népesség további rohamos növekedését.
18:14-ös vagyok.
Köszönöm a lepontozást, amiért él bennem az emberek iránti alapvető tisztelet. Remélem azért egy lehúzó emberke sem vallásos volt, mert nehogy üsse már világszemléletüket a véleményem:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!