Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Cigánykérdés! Ez megoldás lenne?

Cigánykérdés! Ez megoldás lenne?

Figyelt kérdés

A cigányok rohamos szaporodása nem tesz jót az országnak.A segélyek csak serkentik szaporodásukat.

Olyan alkotmányos törvény kéne,amely kimondaná,hogy azok akik nem dolgoznak nem cak segélyt nem kapnak,hanem gyereket se vállalhanak.Sőt,aki segélyből él,gyereket nem vállalhat!És tudjuk ki éll segélyből!Ha viszont dolgoznának,mint mi,akkor már nem szaporodnának ennyire!

2010. okt. 13. 08:27
1 2 3 4 5
 11/48 anonim ***** válasza:
74%
Nem igazán értem hogy mi lesz évek múlva, ha a cigányok szaporodnak, mi meg nem. Ki fogja akkor őket eltartani? Akkor jön majd az országcsőd. És utána? Betelepítenek külföldi munkavállalókat?
2010. okt. 13. 10:29
 12/48 A kérdező kommentje:
Itt a gazdaség-politikai helyzet mellet szeretnék arra is utalni,hogy nem csak azért kéne ezt megoldani9,mert a helyzet igy nem jó,hanem igenis nem szégyellem kimondani,hogy le kéne mindenképp csökkenteni a cigányság számát!Magyarországon max 1% lehetne az öszlakosságnak cigány!És még jószivü vagyok!
2010. okt. 13. 10:33
 13/48 A kérdező kommentje:
Ezzel a törvénnyel az az 1% normálisabb lenne és tovább fogyna magátol!
2010. okt. 13. 10:34
 14/48 anonim ***** válasza:
17%

Emberi jogok, szabadságjogok... ilyesmi. Rémlik?

Ezekről nemzetközi egyezmények vannak (szerencsére!), nem lehet csak úgy figyelmen kívül hagyni őket.

Kötelező abortusz? Te normális vagy? Sok országban maga az abortusz is illegális, mi meg tegyük kötelezővé?!

2010. okt. 13. 10:40
 15/48 A kérdező kommentje:

Az előzőhöz:

Emberi jogok?!

Benes dekrétumok?Rémlik?

Különben az egyezmények annyit érnek,mint"fng a gatyában"!

Formaság miatt vannak!

Csak mi magyarok vgyunk minig olyan jógyerekek-saját kárunkra!

Sokan nem tartanalk be semmit az egyezményekböl és senkinek semmi!

ez nem akadály!

Ilyem magyar hozzáállással jutottunk el trianonig!

És mi jön most ?...

2010. okt. 13. 10:52
 16/48 Shanokk ***** válasza:
18%
Én továbbra is azt vallom, hogy öljünk meg mindenkit, akiből nem mutatható ki DNS vizsgálattal, hogy Szent István leszármazottja. A vesztőhelyen találkozunk, remélem valami jó csajjal együtt lőnek agyon. :-)
2010. okt. 13. 11:10
 17/48 anonim ***** válasza:
80%

Tudod ez nem neked jutott először az eszedbe:

[link]

10:40

És a magyar lakosság emberi és szabadságjogaival mi a helyzet?

Mert azt a cigány lakosság sérti meg rendszeresen és büntetlenül.

2010. okt. 13. 11:11
 18/48 anonim ***** válasza:
85%

Egyébként meg ennyit a szabadságjogokról:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

Őket nem kötik a nemzetközi egyezmények? Sehol a VILÁGON nem olyan türelmesek velük, mint mi, szóval engedtessék már meg, hogy kicsit erélyesebb eszközökkel oldjuk meg a problémáinkat.

2010. okt. 13. 11:15
 19/48 A kérdező kommentje:

Annacs csak örülök,hogy másnak is eszébe jut,mert én komolyan gondolom és nem unalomból tettem fel ezt a kérdést!

Bár az elözö hozzászóló által belinkelt bulgár törvény kicsit lightos-azaz könnyü

2010. okt. 13. 11:17
 20/48 A kérdező kommentje:

11:15-el egyetértek!

Fogjon europa össze és oldja ezt meg közösen!

Nincs mit finomkodni!

2010. okt. 13. 11:19
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!