"A magyar nemzeti jövedelem 18% -át viszi el az UNIO! Csak 2% amit vissza kapunk! "Ez igaz lehet?
FB-én olvastam egy linkben és nagyon elgondolkodtatott.
"És arról se beszélnek mennyi a tagsági díj félévente..erről is csak Toroczkai beszélt...utána lehet nézni..
Elvették mindenünket és még mi fizetünk nekik.."
" [link]
Hatalmas ráfizetés az EU? Emiatt megyünk csődbe? Ezért van infláció?
Egyébként nem igaz. A magyar GDP-nek kb. 0.5-1%-át fizetjük. Ez nyilván változik GDP és évjárat szerint is.
Ezzel szemben a GDP 4-5%-át kaptuk még covid előttig, itt is nyilván év függő, GDP függő stb.
Még Gyurcsány alatt is több EU-s forrást kaptunk, mint amennyit fizettünk, pedig akkor még az Orbán kormány alatt is annak sokszorosát kaptuk.
Drábik bácsi már megint agymenést kapott? Mint a rákospalotai szemétégető mint FEMA megsemmisítő tábor krematóriuma estében? :D
Ha én lennék a videót készítő helyében, nem égetném magam ezzel a demens vénemberrel.
5 "Az angolok is igy kezdték, ugyanezzel a szöveggel, aztán most megy a kampány, hogy visszakönyörögjék magukat."
Ez olyan mintha azt mondanánk, hogy a magyarok könyörögnek LMBTQ érzékenyítésért az iskolákba. Azért mert vannak olyan politikusok, képviselők akiknek megvan a szegregáns véleménye még nem fedi a többség akaratát
Az már egy fejlemény, ha fáj az igazság, és őrjöngenek tőle itt a fórumon.
Én benne lennék az ország kettévágásába, egyik fele legyen a Toroczkai-Orbán rajongók EU-n kívüli nyomortábora, másik végre nyugodtan élhetne. Később, ha rendbe tette az okozott kárt, akár boldogan.
Egyrészt az idézet állítás nem igaz, másrészt egyéb előnyök is vannak, pl. hogy a magyar cégek vámmentesen tudnak exportálni EU piacokra. Exportorientált országként az EU-n kívül minden termékünk vámot kapna, ha az EU-ba szállítanának a cégek.
Tovább sok multicég is azért jött ide, mert olcsó a munkaerő ÉS az EU-n belül tud termelni vámmentesen az EU piacra. Ha EU-n kívül lennénk, akkor sok multi is lelépne, mert nem érné meg nekik itt lenni, mi meg maradnánk egy rakás munkanélkülivel.
Korrupt fideaz ellopja, korrupt fidesz miatt nem érkezik.
Fidesz nélkül már kánaán lenne.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!