Örültök, hogy "jelentős árcsökkenés jön a hazai benzinkutakon"?
tegnap 22:17
A kérdező szavazást indított:
Nagyon boldog vagyok, akár 50-80 Ft-ot is spórolhatok egy teletanknál
Inkább drágulnia kéne, hiszen tele vannak az utak autóval
Ez szrt sem ér
Nem érdekel
12 szavazat
1/9 anonim válasza:
"Jelentős árcsökkenés jön a hazai benzinkutakon"
"Az információk alapján a benzin ára 1 forinttal, a dízelé pedig öt forinttal változik meg"
🤦🏻♂️🤦🏻♂️🤦🏻♂️
3/9 anonim válasza:
Engem nem érdekel. Nekem nem okoz gondot tankolni. Akinek ez probléma, az inkább ne tartson fenn autót. Nem való mindenkinek.
4/9 anonim válasza:
De nagy kam ez az Origó. A Viktor volt hát persze. A kőolaj ára az elmúlt napokban bezuhant a Forint meg javult a Dollárhoz képest, ezért várható árcsökkenés. Igazi cigánykodás ez amit a csüngőhasú tesz, úgy tesz mintha mindez miatta lenne. Erre a "jelentős" jelzőre meg no comment.
5/9 árokpart válasza:
3-as Manapság az autót már nem luxuscikként tartják az emberek meg hobbyból, hanem a munkahelyükre járnak vele pláne vidéken ahol egy nap maximum kettő buszjárat van.
7/9 anonim válasza:
Lakájmédiánál azért ehhez is pofa kell. Egy tele tank 50 Forint különbség. Nesze nekik egyék meg.
9/9 anonim válasza:
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD idióták
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!