FIDESZ-esek, nem érzitek egy kicsit sem, amikor ezt a videót nézitek, hogy kegyetlenül átvertek benneteket?
Egy kicsit sem gondoljátok, hogy pontosan ezt csinálta veletek a FIDESZ, amiről itt Orbán beszél?
40
De ez engem miért kéne, hogy érdekeljen, hogy a Libri kinek a kezén van? Én csak a Warhammer könyvek miatt járok oda, mert a környékünkön csak ott lehet megvenni ezeket a regényeket. Ha majd nem árulják, akkor nem megyek oda.
Vagy most már tilos olvasnom is?
42
Persze, hogy van. De az ellenzék is gyakran huszadrangú dolgokon vergődik. Pl a melegtémánál fontosabb az oktatás és az eü helyzete.
47
Perpill említésre sem kéne méltatni őket, amíg mint mondtam: olyan az eü és az oktatás amilyen. El lehet dönteni, hogy melyik a sürgősebb.
#24: "Én nem érzem magam átverve, a számomra érdekes intézkedésekben semmi átverés nem volt, gondolok itt a családtámogatásokra, adókedvezményekre."
A városi CSOK-ot épp megszüntették, a babavárót szigorították.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!