Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » FIDESZ-esek, nem érzitek egy...

FIDESZ-esek, nem érzitek egy kicsit sem, amikor ezt a videót nézitek, hogy kegyetlenül átvertek benneteket?

Figyelt kérdés

[link]

Egy kicsit sem gondoljátok, hogy pontosan ezt csinálta veletek a FIDESZ, amiről itt Orbán beszél?

2023. jún. 15. 16:55
1 2 3 4 5 6
 31/52 A kérdező kommentje:
Látod: másik oldal. Én nem vagyok a másik oldalon, a másik oldal lényegében lehúzta magát a WC-n, százszor bebizonyították, hogy semmivel sem jobbak a FIDESZ-nél, ahogyan a FIDESZ is bebizonyította, hogy semmivel sem jobb a másik oldalnál. De a másik oldal tizenhárom éve nincs sehol. Ami van azt a FIDESZ csinálta, intézte. Ettől függetlenül nem tartom magam a szó szoros értelemben vett ellenzéki szavazónak, balos sem vagyok, csak azt gondolom, hogy a fentiekre nem válasz az, hogy "Mé' a Gyurcsány jobb vót?!".
2023. jún. 16. 11:14
 32/52 anonim ***** válasza:
0%
30# Teljesen igazad van. Amíg csak személyeskedés megy egyik oldalról meg a másik oldalról, addig nem lesz itt változás. Ezen rég túl kellett volna már lépni és valami alternatívát teremteni. Mert jelen esetben nekem is az a meglátásom a Fityes a kisebbik rossz.
2023. jún. 16. 11:23
 33/52 A kérdező kommentje:
Én egyáltalán nem gondolom, hogy a FIDESZ lenne a kisebbik rossz. De még mindig ott van alternatívaként az MKKP, csak mivel viccesek, nem veszi Őket komolyan senki. Ha Ők kormányra kerülnek, akkor lesz itt változás. Viszont ehhez a társadalmat kellene lecserélni olyanokra akik nem színekre meg ideológiákra szavaznak, hanem szakmai megoldásokra.
2023. jún. 16. 11:26
 34/52 anonim ***** válasza:
100%
#30: Mindkét oldal hajlamos a másik oldalt sértegetni, nem csak a politikusokat. Én, mint egyszerű választó se tudd meg, hogy mi mindennek le lettem már hordva fideszesek által.
2023. jún. 16. 12:13
 35/52 anonim ***** válasza:
90%

#30 dehogynem, az ostoba narancskomcsik folyamatosan hazaárulózzák, dollározzák azt aki nem velük van, hiszen már évek óta így teszi a családjuk, lásd: [link]

Nem kell közelebb hozni a fidesz szavazókat, mivel ezek menthetlenek, így a kihalásukra lehet várni, vagy esetleg arra, hogy az imádott szovjetúniójukba költözzenek, bár ez sajnos nem annyira akaródzik nekik...

Az inaktív embereket kell megmozgatni, akiket még nem fertőzött meg ez a degeneráció amit a fidesz képvisel, és nem akarják folytatni a már évszázadok óta tartó lúzerkedést, a "kisebbik rossz"-al...

2023. jún. 16. 12:28
 36/52 anonim ***** válasza:
0%

25

Neked mitől ellenség Orbán?

Mert mások megmondták neked, hogy mit gonolhatsz róla, és ezért? Ebben a tekintetben ti is egy szekta vagytok. Egyébként mocskolódás nélkül le tudod írni, hogy mi a problémád azzal, ha mindenki önállóan dönt arról, hogy kikre szavaz?

Mert aki valódi demokrata, annak ezt tudomásul kell vennie.

2023. jún. 16. 15:58
 37/52 A kérdező kommentje:
#36: Ott ahol az éves százharmincmilliárdból fenntartott közmédia a regnáló kormány szócsöveként működik, közben pedig az EU-s pénzeken felhizlalt vállalkozók vásárolják fel a média jelentős részét, hogy aztán egy a regnáló kormányhoz közeli alapítványnak adományozzák, ami aztán szintén változtatás nélkül közöl mindent amit a pártközpontból kapnak, de csak azt, mellette pedig még tehetséggondozás címén is propagandát tolnak és szondáznak egy papíron tehetséggondozási és oktatási céllal létrehozott szervezeten keresztül, aminek amúgy a Libri megvásárlásával most már több mint ötszázmilliárdos a vagyona (MCC) és emellett még irgalmatlan pénzeket tolnak az olyan propagandatermékekbe mint a nemzeti konzultáció, vagy az egyéb társadalmi célúnak hazudott óriásplakátkampányok, ott nincs szó arról, hogy valaki önállóan dönt arról, hogy kire szavaz. Főleg, ha ezek után azzal vádolnak valakit, hogy kapott 3-4 milliárd forintot a saját kampányára és ezzel akarják lejáratni.
2023. jún. 16. 16:08
 38/52 anonim ***** válasza:
0%

37

Oké, és ez nekem milyen nehézségeket okoz, hogy a Libri tulajdonosa balos helyett jobbos lett?

2023. jún. 16. 16:12
 39/52 anonim ***** válasza:
#38 Megkérdezhetem, hogy NER-es vagy-e?
2023. jún. 16. 17:53
 40/52 A kérdező kommentje:
#38: Gondolkozz el azon egy kicsit, hogy miből vásárol meg egy könyváruházláncot (reálisan húszmilliárdért vagy felette) egy non-profit alapítvány amit tehetséggondozásra hoztak létre. ;)
2023. jún. 16. 18:09
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!